Водій без посвідчення намагався відкупитися від поліцейських хабарем

Водій без посвідчення намагався відкупитися від поліцейських хабарем
0
Водій без посвідчення намагався відкупитися від поліцейських хабарем

Слідчо-оперативна група задокументувала факт надання неправомірної вигоди службовій особі. Тепер, окрім адміністративної відповідальності чоловікові загрожує ще й кримінальна.

Під час патрулювання у Клевані на вулиці Залізничній у поле зору екіпажу поліцейських близько 17 години вчора, 22 липня, потрапив легковий автомобіль «ВАЗ». Під час спілкування із 55-річним водієм та перевірки його документів поліцейські встановили, що відповідно до постанови суду від 29 червня цьогоріч, він позбавлений права керувати транспортними засобами строком на один рік.

Відтак, з метою уникнення відповідальності, чоловік запропонував та надав працівникам поліції неправомірну вигоду в сумі п’ять тисяч гривень. Гроші він поклав у службовий автомобіль.

На неодноразове попередження про кримінальну відповідальність за такі дії він не реагував. Відтак, на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Слідчі відділення поліції №1 (м. Рівне) Рівненського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі. Грошові кошти вилучені. 

Відповідно до санкції статті чоловікові загрожує обмеження волі на строк від двох до чотирьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Окрім того, за порушення правил дорожнього руху правопорушника притягнули і до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 122, частиною 4 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

0
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі