Лайфхак успішного бізнесу: у Рівному відкрилась перша аутсорсингова компанія "DUOTET"

Лайфхак успішного бізнесу:  у Рівному відкрилась перша аутсорсингова компанія
0
Лайфхак успішного бізнесу:  у Рівному відкрилась перша аутсорсингова компанія "DUOTET"

Аутсорсинг бізнес-процесів! Нова послуга у нашому місті!

Нещодавно на теренах нашого міста з'явилась аутсорсингова компанія "DUOTET", яка відкрила новий вид послуг. В чому ж полягає їхня суть? "Аутсорсинг" - це делегування повноважень для сторонньої організації певних завдань або бізнес-процесів, які не є профільними для бізнесу компанії, але тим не менш, необхідних для повноцінного його функціонування.

Залучаючи аутсорсингові компанії до співпраці, підприємство - замовник залучає зовнішні ресурси, високопрофесійні кадри, інформаційні ресурси, досвідчені напрацювання в наданні послуг вузької спеціалізації, таких як: IT- сервіс, бухгалтерські послуги, здійснення закупівлі товарів або послуг та інші. Насправді, аутсорсинг вигідно залучати абсолютно у всі галузі. Даний вид послуг дозволяє вирішити проблеми із залученням, навчанням і утриманням кваліфікованого персоналу, а також з безпереривністю бізнес-процесів. Крім того, компанії не потрібно турбуватися про скорочення чисельності працівників при зміні ситуації на ринку, перепрофілювання діяльності, зменшення обсягів виробництва та іншого. Клієнт уникає витрат на закупівлю обладнання, облаштування робочого місця, забезпечення витратними матеріалами, програмним забезпеченням і його технічної підтримки для працівіника, а можливо, і скорочує свої витрати на утримання офісу і апарату управління.

Аутсорсинг в українській економіці поняття досить молоде, в той час, як Західний та Європейський бізнес успішно практикує цей вид діяльності з початку 90-х років. В нашій країні поширена дана послуга у містах: Київ, Львів, Одеса, Харків та Дніпро.

 

  "DUOTET" пропонує широкий спектр аутсорсингових послуг:

- всі види бухгалтерських та економічних послуг; 
- бюджетне планування; 
- юридичне обслуговування;
- впровадження та організація управлінського обліку на підприємстві;
- аутстафінг;
- розробка маркетингової програми для Вашого бізнесу;
- здійснення закупівлі товарів та послуг;
- супровід державних закупівель;
- навчання тендерних спеціалістів;
- послуги корпоративного секретаря та інше.

 Використання аутсорсингових послуг фахівців в тій чи іншій галузі, допомагає одночасно підвищити конкурентоспроможність Вашого бізнесу в динамічно розвинутих галузях, а також отримати доступ до необхідних професійних ресурсів при певному зниженні власних витрат для вирішення поставлених завдань. Аутсорсингова фірма першою зіштовхується з виникаючими проблемами, інвестує у вироблення рішень завдань і розвиток відповідних технологій, у постійне підвищення кваліфікації свого персоналу. Вузька спеціалізація в предметній області дозволяє забезпечувати надійне і якісне виконання переданої їй на аутсорсинг функції, а завдяки виконанню однотипних операцій для безлічі клієнтів постачальник може утримувати конкурентоспроможні ціни.

 У Вас виникає запитання - а чим звичайне бухгалтерське обслуговування відрізняється від бухгалтерського аутсорсингу? Відповідь Вас здивує! При використанні робочої сили у якості бухгалтера, він виконує всю роботу, але підписи у документах ставите Ви, тому і відповідальність несете за здійснення Вашої діяльності саме Ви, а при використуванні послуг бухгалтерського аутсорсингу Ви заключаєте угоду з компанією-аутсорсером, передаєте їй повноваження на виконання Ваших бізнес-процесів, і автоматично всю відповідальністю за виконання несе дана компанія. У разі будь-яких перевірок, Ви пред'являєте їм договір обслуговування і перевірка вже буде спілкуватись та притягувати до відповідальності, у разі якщо це потрібно буде, компанію-аутсорсера. 

А ще Ви здивуєтесь, що дана послуга є економічно-вигіднішою для Вас при заключенні договору на тривале обслуговування, ніж утримання штату працівників.

Засновник компанії "DUOTET" - Олена Шикало вивчає ринок даних послуг як в Україні так і за її межами вже багато років, а на даний момент вона здобуває диплом міжнародного зразка інституту Великобританії "АССА". В неї на меті є вивести бухгалтерське обслуговування організацій на зовсім інший рівень. "Всім набридло, що бухгалтер на підприємстві асоціюється з тонами паперів, яка ніяк не може налагодити свою роботу, тому що законодавство невпинно змінюється; з поганим настроєм, а також намагається Вам як керівнику роз'яснити ту чи іншу інформацію, і при цьому вимагає від Вас певного рішення, так як зробити цього сама не може, бо це не її повноваження. І це є проблемним питанням як для самого бухгалтера так і для керівника.

 

 

Ведення управлінської та фінансової діяльності підприємства за кордоном набагато простіше, і я маю бажання різними методами спростити роботу фірм у даному питанні в нашій країні." - говорить пані Олена. 

"DUOTET" - надасть вам безкоштовну консультацію та допоможе у вирішенні будь-яких проблемних питань щодо ведення Вашого бізнесу. Висококваліфіковані послуги бухгалтера та юриста є джерелом надійності кожної успішної компанії. Законодавство країни змінюється, і кожен керівник повинен встигнути вивчити нові вимоги та організувати роботу свого підприємства у сучасних реаліях.

 

Ви можете звернутись до аутсорсингової компанії "DUOTET" за адресою:

м.Рівне, вул.Кавказька,9 офіс 110; за телефоном +38 098 704 11 91 або відправити лист на електронну адресу

oc.duotet@gmail.com

 

 

На правах реклами

 

 

 

 

0
Наука і технології # бізнес # DUOTET # аутсорсинг
Найцікавіші матеріали
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі