Бумбокс з туром "Голий Король" завітає в Рівне

Бумбокс з туром
0
Бумбокс з туром "Голий Король" завітає в Рівне

Тур “Голий Король”

Сьомого вересня 2017, з концерту в Чернівцях, почався концертний тур Бумбоксу - "Голий Король". Турне присвячено виходу EP "Голий Король" його перша частина охопила 16 міст України. Бумбокс проїхали від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорода. З ближнього-далекого зарубіжжя Хливнюк і К зіграли концерти в Польщі, Португалії, Іспанії, США та Канаді.

У березні та квітні 2018 Бумбокс з туром "Голий Король" приїде у вісім міст України.
2 березня – Харків
16 березня – Рівне
17 березня – Ковель
18 березня – Луцьк
29 березня – Маріуполь
30 березня – Кривий Ріг
13 квітня – Тернопіль
14 квітня – Кам’янець


Міні-альбом Бумбокс - “Голий Король”

"Голий Король" - міні-альбом гурту Бумбокс, записаний в Києві і Василькові на студіях "Бобiна" і "На хаті Records" звукорежисерами Дмитром Хомулко і Олександром Крамером. Музика для Мас випускає альбом на касетах та в електронному вигляді. Вініл і CD випущені United Music Group. Електронна та CD-версія EP "Голий Король" стали доступними 22 серпня 2017.

Трек-лист альбому "Голий Король"
1.Голий Король 2.Сталевi Квiти 3.Болєльщик 4.Колишня 5.Вечір в Ріо 6.Люди (акустична версія). Всі пісні записані на студії "Бобiна", крім пісні "Люди", записаної "На хаті Records".

Хто все вигадав, зіграв і заспівав
Андрій Хливнюк - вокал, саундпродюсер. Олексій Согомонов - продюсер. Павло Литвиненко - клавіші, саундпродюсер. Андрій "Муха" Самойло - гітара. Олександр Люлякін - барабани. Денис Левченко - бас. Валентин Матіюк - діджей. Музика: Павло Литвиненко та Андрій Хливнюк. Музика в пісні "Вечiр в Рiо": Андрій Хливнюк та O.Torvald. Вокал в пісні "Вечiр в Рiо": Андрій Хливнюк та Євген Галич. Аранжування: Андрій Хливнюк, Павло Литвиненко, Андрій Самойло, Олександр Люлякін, Денис Левченко, Валентин Матіюк, Дмитро Хомулко. Всі тексти - Андрій Хливнюк, окрім пісні "Болєльщік" - Артем Полежака та Андрій Хливнюк.

Андрій Хливнюк про “Голого Короля”: "Я не писав пісню "Голий Король" про якогось конкретного політичного діяча. Але, думаю, вперше написав пісню-діалог. Діалог з країною. Це серйозна річ, за формою - класичний хіп-хоп, зіграний наживо. Я говорю про "Сталевi квiти" і присвячую її всім волонтерам та небайдужим громадянам. Але є і весела пісня! Є! Після довгих років невеселих пісень, це жарт, якщо що, ми записали веселу пісню - "Болєльщік". І це буде супер-хіт! А ще - "Колишня", з якою ви добре знайомі. "Вечiр в Рiо", написана мною для O.Torvald в 2014 році і виходить тільки зараз. Ця пісня - чудовий спогад про мою роботу саундпродюсером, в ній дуже багато Боба Хомулко і студії "Бобiна". Без них вона була б просто пшиком. Шоста пісня, "Люди", в її акустичній версії, подарунок нашим слухачам, бонус-трек. У "Королі" мені дуже хотілося, щоб пісні, і не важливо скільки їх - шість чи одинадцять, як зазвичай в наших альбомах, були об'єднані концептуально. Якщо це вдалося - чудово. І якщо меломани подекуди почують відгомони ритм-енд-блюзу, який я багато слухав в процесі роботи над альбомом, це буде вдвічі чудово."

Відеокліпи
На момент релізу міні-альбому випущено три відеокліпи: "Колишня" і дві версії "Голий Король", які кардинально відрізняються одна від одної. Кліп на пісню "Колишня", що вийшов в березні 2017, зняла режисер Анна Копилова ("Вихід" Бумбокс, "Горя ледь чутно" Pianoбой, "Шлях додому" Джамала). Обидві версії відео "Голий Король" зняв Денис Дужник, який виступив не тільки режисером, оператором, монтажером, але навіть кольорокоректором. ”


Кілька цікавих фактів про альбом Бумбоксу “Голий Король”.

1. “Голий Король” оформлений Олексієм Кондаковим. На обкладинці, на заднику і на самому диску його роботи із серії “Повсякденне життя богів”. Олексій прогримів на весь світ “вписуючи” за допомогою телефону і комп'ютера античних богів в знайомі всім інтер'єри трамваїв і вагонів київського метро, зупинок громадського транспорту і нічних кіосків. Зупинка на Позняках з королем і свитою, оголена дівчина в переході на Русанівці - Кондаков легко заганяє до ліфту сатира і німфу, а мадонні з немовлям, на його думку, саме місце біля поштових скриньок.

2. Щоб перетворити шматок пластмаси в бажаний сувенір, до альбому додано 36-ти сторінковий буклет, з текстами пісень, які написані рукою Андрія Хливнюка. Над фотографіями для буклету працювала рекордна кількість фотографів – п’ять! Серед них технік і віджей гурту - Артур Радько, режисер і оператор більшості останніх відеороликів ББ - Денис Дужник, діджей Валентин Матіюк, який віддає перевагу плівці над "цифрою", та спеціально запрошені фотографи Надя Бєлік і Саша Люфт.

3. “Голий Король” - це третій сингл за 13-ти річну історію гурту і перший, який вийде на вінілі, СD і касетах. Як це не дивно, найвигідніше купувати альбом на касеті - в роздріб він коштує менше двох доларів США.

4. З інтервалом в кілька годин про пісню з рефреном “Охрана, отмена!” пишуть в FB Андрій Хливнюк і Фоззі, MC гурту ТНМК. Версія Бумбоксу, під назвою “Голий Король” виходить в середині серпня. Це не перший “крос” двох команд. У пісні Бумбокса “Бетакаротин” і пісні ТНМК “Ч/Б”, грає один і той же семпл з пісні “Bongo Rock” гурту Inсredible Bongo Band.

5. Пісню “Сталевi Квiти” і Ференца Ліста, знаменитого угорського піаніста, композитора і диригента, об'єднав вініл ризького відділення фірми “Мелодія”, випущений в 1967 році. Такі платівки зазвичай валяються стопками на барахолках, і на їх вицвілі конверти ніхто не звертає уваги. А даремно. Діджей Валік, отримавши від колег по гурту доручення “знайти скрипки”, блискуче впорався із завданням, дякуючи Ансамблю Скрипалів Великого Театру СРСР і зіграній ними “Канцоні”.

 

 

0
Афіша # концерт Рівне # Бумбокс # Голий король
Читайте також
1472
У Рівному виступатимуть "B&B Project "
0
Читати далі
839
Тоня Матвієнко та симфонічний оркестр «Bravisimo» їдуть у Рівне
0
Читати далі
900
Бумбокс завтра в Рівному!
У березні та квітні 2018 "Бумбокс" з туром "Голий Король" приїде у вісім міст України.
0
Читати далі
2222
The Hardkiss з "Perfection Tour" - уже незабаром у Рівному!
2 червня о 19.00 у міському палаці культури, вул.Гагаріна 6 усі нові та найкращі пісні The Hardkiss.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі