Для громадських активістів з Рівного проведуть "Школу організаційного розвитку"

Для громадських активістів з Рівного проведуть
0
Для громадських активістів з Рівного проведуть "Школу організаційного розвитку"

Об`єднання громадських організацій "Рада реформ Рівного"  проведе у липні "Школу організаційного розвитку". З 19 по 21 липня з учасниками Школи своїм досвідом та знаннями ділитимуться:
- Yura Pasochnyk, експерт з організаційного розвитку та стратегічного планування (м. Рівне). Проведе тренінг з ефективного управління та розвиту організації. 

- Інна Білецька, продюсерка телеканалу UA: Рівне. Розповість як залучити медіа на ваші заходи та тримати інформаційний інтерес до ваших громадських кампаній.

- Mariia Donets, співзасновниця громадської організації “Ukrainian Volunteer Service”, координаторка волонтерської спільноти (м. Одеса). Навчить правильно організувати роботу з волонтерами.

- Juliy Morozov, громадський діяч, співзасновник культурно-громадського центру ШELTER+ та коаліції громадських організацій «Досить Труїти Кривий Ріг», тренер з проектного менеджменту (м. Кривий Ріг). Навчить залучати фінансові ресурси на громадську та благодійну діяльність. 

Участь безкоштовна! Для участі у школі обов'язкова реєстрація до 16 липня! Кількість місць обмежена, тому 17 липня ми надішлемо запрошення-підтвердження відібраним учасникам. 

Заповнюй анкету до 16 липня: https://goo.gl/FFRcnm

Школа організаціного розвитку проходить на базі Ресурсного Центру «Ради реформ Рівного» у рамках проекту «Розвиток Коаліції організацій громадянського суспільства Рівненської області», що реалізується БО Мережа 100 відсотків життя Рівне та Рада реформ Рівного. Проект фінансується Посольством Республіки Чехія в Україні.

У разі питань щодо участі звертайся до менеджерки проекту Оксани Майбороди, тел.: 0685722364 або написавши їй у приватні повідомлення у Фейсбук (Oksana Maiboroda).

0
Політика # рада реформ рівного
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі