Перед Покровою Рада Реформ Рівного проведе масштабний форум

Перед Покровою Рада Реформ Рівного проведе масштабний форум
0
Перед Покровою Рада Реформ Рівного проведе масштабний форум

13 жовтня в приміщенні Рівненської обласної бібліотеки (пл. Короленка, 6) буде проведено масштабний форум “Об’єднуємо зусилля активних людей для розвитку Рівного” за участі представників місцевої влади та громадськості, на якому підсумують результати діяльності громадських об’єднань міста, успіхи та здобутки Ради реформ Рівного, а також радитимуться, як зробити Рівне кращим.

На форумі у форматі відкритого простору буде представлено 5 основних тем для обговорення: міське самоврядування, освіта, медицина, міське середовище та довкілля, ЖКГ, енергоефективність та публічні фінанси. На заході діятиме виставка-презентація 13 адвокаційних кампаній громадськості Рівного.

Чим важливі місцеві реформи в Рівному для змін та розвитку країни? Це питання розкриють в ході панельної дискусії під час форуму Віталій Шабунін, Голова Громадської організації “Центр протидії корупції”, Юрій Лазаревич, Голова Правління БО "Мережа 100% життя Рівне", Дмитро Котляров, архітектор-урбаніст, керівник Майстерні MOST, Андрій Мартинюк, Голова Ради Громадської організації “Екоклуб”, Сергій Пінчук, експерт Офісу підтримки реформ при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України (Мінрегіон)

До участі у форумі запрошений міський голова Рівного Володимир Хомко, його заступники та керівники управлінь, депутатський корпус Рівнеради, представники відповідального бізнесу Рівного та медіа. 

Організатори форуму переконанні, що захід дозволить налагодити більш якісну та ефективну співпрацю між стейкхолдерами, генерувати нові ідеї та на їх основі спланувати подальшу діяльність.

Форум проводиться у рамках проекту "Розвиток Коаліції організацій громадянського суспільства Рівненської області", що реалізується БО "Мережа 100 відсотків життя Рівне" та Радою реформ Рівного. Проект фінансується Посольством Республіки Чехія в Україні.

0
Політика # рада реформ рівного
Найцікавіші матеріали
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі
Іран готується до атаки на Ізраїль протягом найближчих 24-48 годин
0
Читати далі
Пташки для понтонно-мостового полку передали депутати Рівного
0
Читати далі