Голова Рівненської облдержадміністрації шукає собі нового заступника

Голова Рівненської облдержадміністрації шукає собі нового заступника
1
Голова Рівненської облдержадміністрації шукає собі нового заступника

Відразу після Революції Гідності заходились скорочувати апарат чиновників. Аргументуючи тим, що в країні надто багато державних службовців, а бюрократичний апарат в рази більший ніж у цивілізованих країнах, почалось скорочення. Саме тоді, у голови Рівненської ОДА стало три заступники замість чотирьох, які були раніше. Та схоже часи скорочення кількості чиновників минули. І скоро у нинішнього керівника області, як і за часів Януковича, буде на одного заступника більше.

Нещодавно на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби було опубліковане оголошення про початок прийому документів на конкурс по заміщенню вакантної посади заступника голови Рівненської облдержадміністрації. Згідно оголошення, яке було розміщено 28 квітня, в конкурсній комісії, яка проводитиме відбір кандидатів на посаду, конкурс відбудеться 16 травня. Необхідні документи для участі в конкурсі потрібно подати до 12 травня.

Piccy.info - Free Image Hosting

Якщо залишити поза увагою питання доцільності ще одного заступника у голови облдержадміністрації. Виникає інше питання: чому саме у ці дати оголосили конкурс. Судіть самі. Оголошення опубліковане 28 квітня, у п’ятницю. Попереду було 4 вихідні: 29 квітня – субота, 30 квітня – неділя, 1-2 травня – понеділок-вівторок вихідні. З суботи 6 травня по 9 травня включно – знову чотири дні вихідних. Документи приймаються до 12 травня. Тобто за два тижня з дати оголошення конкурсу, реально робочих днів аж п’ять (!!!).

Можете мене вважати параноїком, але на мій суб’єктивний погляд – це було зроблено свідомо. А сам конкурс оголошений під конкретного кандидата ім’я якого вже відоме. Сорока принесла на хвості ім’я майбутнього заступника голови облдержадміністрації. Але залишу поки його при собі. Як тільки перевірю інформацію, опублікую до вашої уваги всі подробиці.

Для прикладу, всі півдесятка чиновників, яких перепитав про конкурс, були дуже здивовані, що є такий конкурс. Це може також свідчити про те, що його оголосили майже таємно, щоб зайві очі не встигли побачити і пройшов той, хто потрібен. Але це дарма, ми побачили...Тому подавайте свої кандидатури. Адже конкурс відкритий, як для тих хто вирішить стати чиновником так і для тих, хто матиме бажання спостерігати за публічним процесом відбору кандидатів на посаду.

До речі, згідно умов конкурсу, посадовий оклад нового заступника буде на рівні 8850 гривень. Окрім того передбачені: надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця.

Сам конкурс проходитиме 16 травня 2017 року о 10 годині за адресою: місто Рівне, майдан Просвіти, 2, кабінет 207. За додатковою інформацією звертатись до заступника начальника відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації Лариси Трифонюк. За телефоном (0362) 69-53-11 або ж електронною поштою kadry5@rv.gov.ua.

Включайтеся в обговорення цього тексту на наших сторінках у соціальних мережах https://facebook.com/sitevse та https://vk.com/vse_rivne

1
Політика # Олексій Муляренко # робота # Рівненська облдержадміністрація # вакансії
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі