Комунальне приміщення «швидкої» у Острозі передумали здавати в оренду

Комунальне приміщення «швидкої» у Острозі передумали здавати в оренду
1
Комунальне приміщення «швидкої» у Острозі передумали здавати в оренду

Раніше ми вже писали та повідомляли наших читачів про те, що комунальну будівлю у самісінькому центрі міста туристичного Острога, де споконвіку була розташована швидка медична допомога, хотіли здати в оренду. 

Читати детальніше: "Медики, на вихід": Будівлю екстреної медицини в Острозі здають під склад

А тим часом, через жахливий стан і аварійність приміщення, медиків ШМД «перенесли» далеко від центру у будівлю санітарної станції, що по вулиці Татарська - окраїна міста. 

Небайдужі острожани почали бити на сполох та тривалий час обговорювали питання про передачу приміщення колишньої медичної допомоги в оренду, адже мешканців міста першочергово хвилювало те, що орендар матиме право викупити приміщення. Відтак, будівля могла стати вже приватною власністю, а не громадською.

Нагадаємо, як ми вже зазначали, власником приміщення швидкої є громада області, і розпоряжається ним Рівнеоблрада. Тож, 26 липня 2019 року місцеві депутати Острозької міської ради звернулися до голови Рівнеоблради Олександра Данильчука з проханням не здавати приміщення в оренду. 

У відповідь громадськості Острога, 9 серпня 2019 року голова Рівнеоблради Олександр Данильчук повідомив наступне: 

- «Детально опрацювавши питання щодо можливості передачі в оренду вказаного приміщення, а також ураховуючи звернення депутатів Острозької міської ради, інформуємо, що зазначене приміщення здаватись в оренду не буде».

Варто зауважити також, що фірма, яка хотіла орендувати дане приміщення - ТОВ «Дімбудмаркет», офіс якої знаходиться в одній будівлі з гучно-відомою фірмою "Барбакан"

Також читати: Як студент-юрист з Острога став власником будівельних компаній-переможців тендерів на Рівненщині і до чого тут Ундір?

Тож чому передумали здавати дане приміщення під склад у оренду цієї фірми, наразі невідомо, можна лише здогадуватись. Так само коли зберуть усі необхідні папери та віднайдуть кошти на реконструкцію даної будівлі - також. Про наступні кроки будемо повідомляти. Деталі згодом. Читайте на сайті Vse.rv.ua.

 

1
Політика Наука і технології # Острог # Віталій Ундір # медики # Олександр Данильчук # приміщення # комунальне # здача в оренду # відмова
Найцікавіші матеріали
У Рівному викрили та затримали наркозбувача
0
Читати далі
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі