На Рівненщині визначили переможців 1 туру Зимового Чемпіонату України

На Рівненщині визначили переможців 1 туру Зимового Чемпіонату України
0
На Рівненщині визначили переможців 1 туру Зимового Чемпіонату України

Визначили переможців 1 туру Зимового Чемпіонату України з пляжного волейболу серед юнаків до 15 років (U15), який тривав в Острозі впродовж 10–12 січня.

У матчі за третє місце зустрілися юнаки зі Стрия та Рівного. Зі самого початку першого сету рівняни нав’язали свою боротьбу та впевнено повели в рахунку – 20:10 (1:0). Другу частину протистояння суперники почали з однаковим азартом і грали з поперемінним успіхом, однак більше лідирували волейболісти з Рівного, які перемогли 20:12 (2:0 за сетами).

Гра за золото звела по різні боки сітки острожан і представників Кіровоградської області. Волейболісти Острозької ДЮСШ упродовж обох сетів помітно пасли задніх – 8:20 та 9:20 (0:2 за результатами гри). Отож, острожани посіли почесне друге місце.

За результатами ігор призові місця розділилися так: 3 місце – м. Рівне (Артем Басараб і Святослав Нагорний); 2 місце – м. Острог Рівненська область (Віктор Новіков та Іван Калінобродський); 1 місце – м. Олександрівка Кіровоградська область (Ярослав Горобець і Микита Шаповалов). Усіх призерів нагородили грамотами, медалями та цінними подарунками. Пам’ятні відзнаки також отримала команда зі Стрия (Львівська область), яка посіла 4 місце.

 

Інформаційна служба РОФВ

0
Спорт # Чемпіонат України # пляжний волейбол # волейбол Рівне # Чемпіонат волейбол
Читайте також
1291
Пляжники Рівненщини виступили на Кубку України
В селі Коропове (Харківська область) відбувся розіграш Кубка України з пляжного волейболу 2019. До вашої уваги результати вирішальних матчів.
0
Читати далі
1355
Рівненські пауерліфтери найсильніші в Україні
4 серпня 2019 року у Дніпрі спортсмени змагались за останні чотири комплекти нагород Чемпіонату України з пара пауерліфтингу. Спортсмени Рівненського регіонального центру «Інваспорт» своїми виступами на помості встановленому на сцені Дніпровської академ
0
Читати далі
1904
Млинів прийме Чемпіонат України із призовим фондом 20 000 гривень
З 2-го по 4-е серпня Млинів прийматиме тур Чемпіонату України з пляжного волейболу серед чоловіків. Цього разу тур 4. Матчі пройдуть на стадіоні «Колос».
0
Читати далі
1640
Срібло і бронзу здобули рівнянки на Домашньому Чемпіонаті України
Волейболістки із Чорноморська Одеської області перемогли в першому етапі Чемпіонату України з пляжного волейболу в Рівному. У першій партії учасниці демонстрували рівну гру, а от у другій наші дівчата стали відставати. Зрештою, перемогли дівчата з Чорномо
0
Читати далі
1489
Рівненькі легкоатлети можуть поїхати на Чемпіонат Європи
В Кропивницькому відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді. Ці змагання були відбіркові до чемпіонату Європи серед молоді, який пройде 11-14 липня у місті Євле (Швеція).
0
Читати далі
3073
ФК “Малинськ” став бронзовим призером Чемпіонату України серед аматорів
За сумою двох поєдинків ФК “Малинськ” лише у серії одинадцятиметрових поступився чинному чемпіону Ураїни – “Вікторії” з Миколаївки.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі