Поради рівнянам - 4 кращі стратегії ставок на спорт

Поради рівнянам - 4 кращі стратегії ставок на спорт
0
Поради рівнянам - 4 кращі стратегії ставок на спорт

Які обрати стратегії для збільшення виграшних ставок на спортDescription: Кожний гравець самостійно вирішує для себе, які стратегії є найбільш привабливими та дієвими. Хтось навіть комбінує їх, але в основі завжди будуть знаходитися сході типи. Які? Читайте далі.

Усі азартні гравці ставлять собі за мету не лише отримати задоволення від процесу та зарядитися адреналіном, але й виграти реальні гроші. Зробити це можливо лише після того, як букмекер прийме реальні ставки, а результат виявиться саме таким, який був прогнозований. Утім, задля підвищення шансів на отримання коштів якомога раніше, досвідченні гравці вводять різноманітні стратегії, які дозволяють значно підвищувати шанси на перемогу. Які вони бувають?

Популярні методи отримання виграшів

Неможливо назвати лише стовідсоткові стратегії, адже таких не існує. Будь-яка азартна гра передбачає можливість як виграти, так і програти. Утім, деякі методики мінімізують збитки. Найкращий спосіб дізнатися про те, який спосіб укладення парі найкраще підійде саме вам – спробувати усі та обрати найкращий. Серед найбільш відомих стратегій особливо підкреслюють:

  1. Тактику Д’Аламбера.
  2. Техніку О. Грайнда.
  3. Стратегії ставок на спорт Мартингейла.
  4. Техніку догона.

Кожна техніка здатна видозмінюватися та модифікуватися в залежності від потреб користувача.

Стратегія Д’Аламбера

Для гри за допомогою цього методу вам буде потрібно виокремити конкретну частину депозиту та грошову одиницю (у нашому випадку не валюта, а маленька сума). Наприклад, якщо ваш банк складає 100 доларів, то за одиницю можна взяти 2-5 доларів. Після того, як ви проаналізували потенційний результат гри, можна робити ставку одною грошовою одиницею. Якщо ви виграєте, то необхідно знову ставити мінімальну одиницю (або знижувати суму ставки на один). У випадку програшу ставка зростає на одну одиницю. Важливо, що коефіцієнт парі повинен бути від трьох.

Стратегія О.Грайнда

Використання техніки також починається з визначення суми депозиту та кількості одного кроку (наприклад, 100$ та 10$). Цикл ставок залежить від результатів попередньої гри. У випадку поразки, гравець робить аналогічну ставку, а при виграші – отриману суму:

  • ставите 10$, програєте;
  • знову вкладаєте 10$ та ставка знову зривається;
  • знову ставите 10$, перемагаєте, отримуючи, наприклад, 20$;
  • наступного разу ставите 20$.

Така схема діє доки гравець не виведе депозит в «плюс». Після поповнення балансу цикл починається з 10$.

Стратегія Мартингейла

Ця стратегія є найбільш популярною та дуже простою. Задача користувача – подвоювати ставки кожного разу після програшу, та повертатися на початок циклу після виграшу. Спеціалісти вважають, що оптимальний коефіцієнт для гри за даною технікою – 2. Приведемо приклад: ставка 2$ програла – необхідно ставити 4$, а за нею – 8, 16, 32 та ін. У випадку перемоги – просто повернутися до суми 2$. Є вагомий мінус – ця стратегія передбачає потребу у значному депозиті, бо затяжна «чорна смуга» може привести до необхідності поставити великі гроші все після 5-7 програшу.

Стратегія догон

Техніка догон не є математичним методом, тому необхідно брати до уваги й реалії спортивного життя. Завдання – прослідкувати та виділити події, які зазвичай відбуваються регулярно, але в останній час не помічалися (наприклад, команда часто грає в нічию). Якщо такі результати були систематичними, то існує великий шанс на їх повторення. Що робить гравець? Він ставить на нічию до отримання прибутку. Як правило, коефіцієнти на нічию є досить високими, тому перекрити збитки вдасться навіть без підвищення ставки.

Спробувати запропоновані стратегії можна за цим посиланням https://www.favbet.com/ru/bets/

На правах реклами

0
Наука і технології # promo # корисні поради # поради # ставки на спорт # стратегії # ставки
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі