Поради від ПриватБанку - щоб зимові свята були не тільки вдалими, але й ощадливими

Поради від ПриватБанку - щоб зимові свята були не тільки вдалими, але й ощадливими
0
Поради від ПриватБанку - щоб зимові свята були не тільки вдалими, але й ощадливими

  У передноворічний період Інтернет рясніє рекомендаціями та рецептами, як приготувати якнайбільше смачних святкових страв та які подарунки вибрати для чемних родичів. Проте, щоб не довелось після святкового шопінгу дотримуватись жорсткої фінансової дієти та сумувати у обновках, але з мінусовим балансом, радимо скористатися кредитними продуктами ПриватБанку на вигідних умовах:

- розраховуйтесь карткою “Універсальна” https://privatbank.ua/ru/platezhnie-karty/universalna (“Універсальна Gold”) - протягом пільгового періоду 55 днів не доведеться платити за використання кредитних коштів. При розрахунку з клієнта не стягується комісія. За такими ж умовами можна здійснювати покупки в інтернет-магазинах.

- використовуйте сервіс “Оплата частинами” https://chast.privatbank.ua/- планшет, смартфон чи інший гаджет можна придбати, виплачуючи вартість рівними частинами протягом кількох місяців. Якщо ж оплата відбуватиметься із власних коштів на картці “Універсальна”, то комісія не нараховуватиметься. Дізнатись свій ліміт по «Оплаті частинами» можна в Приват24 або відправивши SMS з текстом chast на номер 10060.

- скористайтесь сервісом миттєвого кредитування “Швидкі гроші” https://shvidkiy-kredit.privatbank.ua/#/step1 - клієнт може отримати необхідну суму на будь-яку картку буквально за кілька хвилин. Розмір кредиту може становити до 50 тисяч гривень у рамках ліміту “Оплата частинами”. Термін угоди - до 10 місяців, а перший платіж - лише через 30 днів після укладання договору. У випадку ж, якщо кошти “Швидкого кредиту” нараховуються на Картку для виплат https://privatbank.ua/platezhnie-karty/karta-dlia-viplat, відсутня комісія за зняття готівки.

- зустріти Новий рік у новій квартирі або за кермом нового авто можна завдяки програмам "Житло в кредит"  https://privatbank.ua/kredity/zhilje-v-kredit та "Авто в розстрочку" https://privatbank.ua/kredity/avto-v-kredit - знижені відсоткові ставки, швидке прийняття рішення, вигідні умови, жодних прихованих комісій і платежів.

ПриватБанк бажає своїм клієнтам гарних свят, вигідних покупок, багато подарунків та 2018 причин для хорошого настрою!

На правах реклами

0
Наука і технології # Приват Банк # картка Універсальна # Універсальна Gold
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі