Рівненський "Верес" U-21 переміг "Зірку"

Рівненський
0
Рівненський "Верес" U-21 переміг "Зірку"

«Зірка» U-21 (Кропивницький) – «Верес» U-21 (Рівне) – 1:3 (1:1).

30 березня 2018 року (п’ятниця). Початок о 15:00. Олександрія. Стадіон «Ніка +». 50 глядачів. +5 С. Чемпіонат України U-21, 2 етап, 1 коло, 25-й тур.

Арбітр: Кутаков Дмитро (Бровари).

Асистенти арбітра: Трехліб Ярослав (Дніпро), Жарий Володимир (Дніпропетровська область).

Четвертий арбітр: Федан Денис (Олександрія).

Спостерігач арбітражу: Деревінський Олег (Київ).

«Зірка» U-21: 41. Льопка Роман, 52. Дудка Денис, 53. Байдалук Ігор (к/к), 9. Маліновський Назар, 95. Куцев Євген (39. Мачелюк Артем, 81), 28. Зейналов Олександр, 70. Клочан Владислав (47. Дорофєєв Микита, 85), 58. Максимець Сергій, 81. Тарасюк Олександр, 79. Фальковський Данило (13. Лачинов Хаджи-Мурад, 56), 97. Довгий Ярослав. Запасні: 12. Татаренко Максим.

«Верес» U-21: 1. Фастов Дмитро, 16. Лук’янчук Павло, 9. Микитин Віталій (3. Баб’як Роман, 87), 10. Павлюк Іван (7. Антошик Олег, 85), 4. Скотаренко Володимир (к/к), 2. Кульматицький Юрій, 11. Бердей Юрій (14. Вільховий Тарас, 88), 18. Буньо Володимир, 8. Барабаш Віктор (13. Махарашвілі Лука, 90+3), 15. Малевіч Гліб (20. Заваляк Володимир, 46), 19. Любко Владислав. Запасні: 12. Костик Орест. Старший тренер: Чопик Тарас.

Голи: 0:1, Скотаренко Володимир (7); 1:1, Довгий Ярослав (23, з пенальті); 1:2, Лук’янчук Павло (47); 1:3, Заваляк Володимир (68).

Попередження: Максимець Сергій (31), Малевіч Гліб (45), Тарасюк Олександр (50), Павлюх Іван (53), Довгий Ярослав (64), Заваляк Володимир (71).

У матчі 25-го туру чемпіонату України U-21 кропивницька «Зірка» U-21 поступилась рівненському «Вересу» U-21 з рахунком 3:1. Два голи наша команда пропустила після кутових, а ще один з гри. І хоч у першому таймі господарям удалось зрівняти рахунок з пенальті, в підсумку наші хлопці програли.

Розпочали звітний поєдинок кропивничани досить непогано. Одразу ж провели хорошу атаку правим флангом, звідки Назар Маліновський прострілив у штрафний майданчик. Там Олександр Зейналов намагався пробити по воротах з розвороту, та задум хавбеку не вдався. А у відповідь, після двох поспіль кутових «Верес» забив. Після подачі від прапорця верхову боротьбу в штрафному майданчику виграв капітан рівненців Володимир Скотаренко й головою пробив точно в ціль – 0:1.

Після цього гра набула характеру суцільної боротьби, в основному а центрі поля. Небезпечних моментів біля воріт обох суперників взагалі не було. Поки, після подачі зі стандарту у виконанні «зіркових» Данило Фальковський не заробив пенальті. До речі, Данило на початку зустрічі виглядав краще, за своїх партнерів. Він не тільки чіплявся за м’яч попереду, а й віддавав гострі передачі. А одинадцятиметровий ударом у праву від себе «дев’ятку» реалізував Ярослав Довгий – 1:1.

Коли паритет у рахунку відновився, на полі знову було багато боротьби та суєти. У гостей було кілька флангових штрафних. Розіграш першого був відверто невдалим, з неточною подачею, а на другу зреагував захисник «жовто-червоних» Денис Дудка. Винісши м’яч зі штрафної, він організував швидкий контрвипад господарів, але Олександра Тарасюка випередив голкіпер «Вереса» Дмитро Фастов. А потому на ще одну дальню розрізну передачу не встиг відгукнутися Ярослав Довгий.

У підопічних Тараса Чопика був дальній удар, і Роман Льопка змусив понервувати вболівальників кропивничан, не з першої спроби зафіксувавши м’яч у руках. А от у «зіркових» могла пройти хороша комбінація, після того, як Олександр Тарасюк здорово розібрався з опонентами в центрі поля, відпасував Ярославу Довгому, та його передача в дотик була безадресною. А наприкінці тайму тонко хотів зіграти Євген Куцев, та його задум не зрозуміли партнери. А Ярослав Довгий, котрий відгукнувся на ще одну передачу здалеку, не зумів обіграти захисника в боротьбі один в один.

Отож, перший тайм протистояння між дванадцятою та одинадцятою командами турнірної таблиці завершився внічию з рахунком 1:1.

А на початку другого тайму «Верес» знову забив після кутового. Цього разу влучним «пострілом» відзначився Павло Лук’янчук, котрий у штрафному майданчику «Зірки» перебував без опіки – 1:2. А от корнер, який за кілька хвилин заробили підопічні Миколи Лапи нічим небезпечним не завершився – воротар рівненців спокійно перехопив подачу. А ще за кілька миттєвостей стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок втратив Сергій Максимець. Після навісної передачі зі стандарту, Сергій Максимець перебуваючи у кількох метрах від практично порожніх воріт, пробив набагато вище поперечини.

У середині другої сорокап’ятихвилинки помилка Дениса Дудка біля своїх воріт могла дорого коштувати кропивничан. Добре, що Віталій Микитин, котрий підхопив м’яч у ближній кут не влучив. А згодом підопічні Тараса Чопика могли відзначитися після ще одного стандарту. На дальній стійці ніхто не тримав Володимира Заваляка, який прострілив уздовж лінії воріт, на щастя, ніхто з партнерів не відгукнувся. Але в наступному епізоді Володимир пробив сам. І не можна сказати, що цей удар був суперрпотужним, але Роман Льопка на нього не зреагував – 1:3.

А серед проблем підопічних Миколи Лапи можна відзначити, що після заміни Данила Фальковського, в центрі поля не було футболіста, який би міг зв’язати гру. А гості продовжували атакувати, і Віталій Микитин низом з меж штрафного майданчика цілив у дальній кут – цього разу голкіпер Роман Льопка перевів м’яч на корнер. В останній десятихвилинці шанс втекти віч на віч з воротарем «Вереса» змарнував Ярослав Довгий. Нападник не зовсім вдало обробив м’яч, а обіграти опонента не зумів, узагалі вийшов зі штрафного майданчика і віддав неточну передачу.

Наприкінці зустрічі у «жовто-червоних» було два стандарти, які заробив Микита Дорофеєв, що нещодавно вийшов на заміну. Але першою подачею Хаджи-Мурад Лачинов не перебив першого захисника, а друга була вище поперечини.

Отож, у підсумку «Зірка» U-21 поступилась рівненському «Вересу» U-21 з рахунком 1:3. Перший тайм зустрічі був нічийним, а от у другому таймі кропивничани посипались і програли.

 

Інформація з офіційного сайту ФК «Зірка»

0
Спорт # НК Верес # Зірка # Верес U-21
Читайте також
1979
Матч рівненського "Вереса" проти "Оболонь-Бровар" не покажуть по телебаченню
Поєдинок чергового туру в групі «А» Другої ліги не покажуть в ефірі телеканалу «Рівне 1». Згідно з Постановою Верховної Ради України від 18.12.2018 року перше вересня 2019 року оголошено днем жалоби. У зв’язку з 80-ю річницею початку Другої світової війни
0
Читати далі
2007
Юрій Вірт про нічию рівненського "Вереса" у Вінниці
Рівненський "Верес" не зумів обіграти "Ниву" у Вінниці. На гол Михайла Шестакова господарі відповіли точним ударом Дениса Долінського. "Нива" вперше у чемпіонаті не програла, а "Верес" вперше - не переміг.
1
Читати далі
2397
Рівненський "Верес" здобув нічию у Вінниці
Рівненський "Верес" не зумів обіграти "Ниву" у Вінниці. На гол Михайла Шестакова господарі відповіли точним ударом Дениса Долінського. "Нива" вперше у чемпіонаті не програла, а "Верес" вперше - не переміг.
0
Читати далі
1684
День Незалежності рівненський "Верес" проведе в Ужгороді
Матч 5-го туру чемпіонату України у Групі "А" Другої ліги проти ФК "Ужгород" рівненський "Верес" проведе на виїзді.
2
Читати далі
2378
Юрій Вірт про першу домашню перемогу рівненського "Вереса" в сезоні
Рівненський "Верес" здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. У стартовому домашньому матчі сезону рівняни обіграли "Чайку" завдяки голу Дмитра Ховбоші.
0
Читати далі
2304
Рівненський "Верес" здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті
Рівненський "Верес" здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. У стартовому домашньому матчі сезону рівняни обіграли "Чайку" завдяки голу Дмитра Ховбоші.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі