Валентин Кирилюк: "На Рівненщині є основа для економічного розвитку та підвищення рівня життя людей"

Валентин Кирилюк:
0
Валентин Кирилюк: "На Рівненщині є основа для економічного розвитку та підвищення рівня життя людей"

Незалежність країни розпочинається з економічної незалежності. Країна, в якій працють виробництва і підприємства, активний малий та середній бізнес, - це успішна і незалежна країна. Країна, яка впевнена у своєму майбутньому і можливості дати своїм громадянам гідні умови проживання та працевлаштування. Тому для команди партії «Основа» чи не найголовніше – запустити і розвивати українську економіку. «Запрацює економіка – запрацює країна!» – переконаний Голова рівненської обласної організації політичної партії "Основа" Валентин Кирилюк.  Це основа програми стрімкого розвитку доктрини "Україна 2030", про яку партійці розповідають мешканцям Рівненщини.

- Наша команда – це  об’єднання людей справи, за чиїми плечима –  репутація,  успішні проекти, створені підприємства й робочі місця. Не порожні обіцянки чи пуста картинка в телевізорів, а реальні справи, - зауважує Голова рівненської обласної організації політичної партії "Основа"  Валентин Кирилюк. – Ми не спекулюємо на популістичних темах, а вважаємо, що основою державної політики мають бути насамперед питання економіки та добробуту громадян, а не питання мови, історичної пам’яті та геополітичного вибору. Влада загрузла в корупції, руйнівних конфліктах та взаємних звинуваченнях.  На відміну від інших партій у нас є  довгостроковий план економічного розвитку,  знаємо, як підтримати людей, які працюють, та їхні сім’ї, як відродити підприємства й повернути роботу тим, хто її втратив.

Що ж пропонує програма стрімкого розвитку від партії «Основа»:

  1. Створення 2 мільйонів робочих місць з гідною зарплатою

Підприємствам, які закрилися протягом 2014-2018 років, буде виділено безвідсоткові кредити на відновлення виробництва – на свою роботу зможе повернутися мільйон людей! Підприємствам, що успішно розвиваються, буде виділено довгострокові дешеві кредити на розширення виробництва, і це дозволить створити ще мільйон нових робочих місць.

  1. Зниження податків

Одночасне зниження податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) з 18% до 10% і єдиного соціального внеску (ЄСВ) з 22% до 15% дозволить кожному працюючому отримувати на руки додатково від декількох сотень до кількох тисяч гривень. Податок на прибуток буде замінено на податок на виведений капітал. ПДВ буде знижено на 6%. Роботодавцю стане вигідно платити офіційні зарплати.

  1. Повернення вкрадених з банківської системи грошей

І приватні особи, і підприємства отримають з Фонду гарантування вкладів і з Нацбанку повне повернення коштів, втрачених у закритих Гонтаревою банках. Підприємства зможуть повернутися до роботи, а люди – вкласти свої гроші в економіку країни. Грошей вистачить: тільки у Гонтаревої і її оточення можна конфіскувати не менше 100 мільярдів гривень!

  1. Скорочення кількість чиновників утричі

Сучасні технології дозволяють у більшості функцій замінити чиновників цифровими (комп’ютерними) рішеннями. Ми заощадимо і на скороченні державного апарату, і на зменшенні масштабів корупції – комп’ютеру неможливо дати хабар.

  1. Зниження ціни на газ та електроенергію

Високі ціни на енергоносії щодня забирають гроші з кишень людей і ставлять на межу виживання підприємства. Ціну на газ буде знижено на 40% при одночасній реалізації масштабної програми енергоефективності. Підвищення енергоефективності знизить собівартість української продукції, а значить і ціну на неї, знизяться тарифи на опалення, світло, гарячу воду.

  1. Зняття блокади з Донбасу

Блокада Донбасу розірвала виробничі ланцюжки, вже завдала збитків на 50 мільярдів гривень, позбавила країну 100 тисяч робочих місць. Відновивши економічні зв’язки, ми повернемо роботу, зарплату, відновимо виробництво на підконтрольних Україні територіях, а після введення миротворців – і на всьому Донбасі.

  1. Заміна кредити МВФ на інвестиції

Все, що ми заробляємо, ми віддаємо МВФ за відсотки по кредитах, які набрала нинішня влада. Влада фактично віддала країну під зовнішнє управління. Ми відмовимося від кредитів і залучимо до економіки українських та іноземних інвесторів, які створять нові робочі місця. А прибуток залишатиметься в Україні.

  1. Доступні кредити для бізнесу та на житло

Ми відновимо довіру до банківської системи, знову можна буде сміливо віднести свої гроші до банку і отримувати відсотки. Ми знизимо інфляцію і облікову ставку, кредити подешевшають у 2-3 рази – банки зможуть фінансувати і бізнес, який створює робочі місця, і купівлю нових квартир молодими сім’ями під європейські відсотки.

  1. Повернення державного замовлення на українські заводи

Державні та приватні заводи отримають замовлення на 150 мільярдів гривень на рік на виробництво власних кораблів, літаків, вертольотів, автомобілів, локомотивів, зброї для армії. Розгорнеться масштабне будівництво доріг і мостів. Наука отримає замовлення на нові розробки. Все, що країна купує за кордоном, ми замінимо власним, українським виробництвом.

  1. Ми доб’ємося від Росії компенсації збитків

В результаті агресії в України було вкрадено або зруйновано промислові та державні активи на суму близько 25 млрд. доларів, ще 15 млрд. втрачено в результаті  дій та падіння ВВП. Зруйновано економіку. Через міжнародні суди ми доб’ємося компенсації Росією 40 млрд. доларів збитків, нанесених анексією Криму та війною на Донбасі і спрямуємо ці кошти на відновлення й розвиток економіки України.

Країна ЗаПрацює!

 

 

 

на правах реклами

0
Політика # партія ОСНОВА # Валентин Кирилюк
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі