Журналістка насварила рівненського нардепа-радикала

Журналістка насварила рівненського нардепа-радикала
0
Журналістка насварила рівненського нардепа-радикала

Нещодавно генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що його відомство направляє подання до Верховної ради щодо зняття недоторканості з трьох народних депутатів. Серед них й молодий рівненський депутат від Радикальної партії Ляшка Андрій Лозовий.

Реакція депутата і його соратників по партії була яскрава і емоційна. Часто за межами культурного спілкування і нормативної лексики. Саме це стало приводом зауваження рівненської журналістки Інни Білецької радикальному депутату.

«В країні, де міністр внутрішніх справ може так просто натякати тим, хто перебуває в СІЗО на те, що треба зробити з голозадим чоловіком, природньо, коли так висловлюються нардепи. Зайшла на сторінку Андрія Лозового. Істерика однопартійців і хамство самого нардепа. 
Андрію, тут у вас вдома, багатьом цікаво звідки у вас статки. Цікаво і подосі. А ви і досі не відповіли. Хрестик від діда, гроші на квартиру в центрі Києва з проданої дідової хати в непрестижному селі, бізнес на ялинках. Якесь воно все таке собі. 
Ну заява генпрокурора, принаймні, змусила Ігоря Мосійчука трошечка з Сарн виїхати, і то вже добре. Вовку Ковальчука можна в Рівному побачити, а не лише на сарненській окко-заправці), де за пастою справички бурштинові вирішуються. 
То ви, Андрійку, як припините матюкатись, проведіть якийсь майстер-клас про невідомий загалу стартап з капіталізації повітря. Думаю, презентацією стартапу і тренінгами зможете легально заробляти. І коли наше суспільство з короткою пам'яттю забуде про ваше донардепівське безробіття, зможете виправдовувати – мол, тренером працював. Учив заробляти. А поки "хто обзивається, той сам так і називається". Війна несвятих з грішними. Чубляться земляки. Рівненщину прославляють. Отакі ми, суворі поліські люди, як всиплемо одне одному по фейсбукам. Уууух». – написала Інна Білецька на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

Нагадаємо, сайт «ВСЕ» писав про статки рівненських народних депутатів, які ті задекларували в своїх е-деклараціях. В тому числі й Андрія Лозового, який згідно документу має 800 тисяч гривень у готівці і ще 150 тисяч євро та 50 тисяч доларів готівкових коштів. Також у власності нардепа є автомобіль «Toyota Sequoia» 2013 року випуску.

Оскільки до початку політичної кар’єри Лозовий не займався активною бізнесовою чи трудовою діяльністю, це стало підставою для зацікавлення Генпрокуратури.

0
Політика Наука і технології # Андрій Лозовий # Юрій Луценко # корупція # Інна Білецька # Верховна рада Україна
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі