Нова політика: Кандидат від Зеленського впевнено завойовує симпатії виборців на півночі Рівненщини

Нова політика: Кандидат від Зеленського впевнено завойовує симпатії виборців на півночі Рівненщини
0
  • Нова політика: Кандидат від Зеленського впевнено завойовує симпатії виборців на півночі Рівненщини
  • Нова політика: Кандидат від Зеленського впевнено завойовує симпатії виборців на півночі Рівненщини

Кандидат від партії "Слуга Народу" по 155 –виборчому окрузі Володимир Рашовський показує на власному прикладі у містах та селах, що таке новий рівень сучасної публічної політики.

Він щодня їздить по виборчому окрузі, а це: місто Вараш, Володимирецький, Дубровицький, Зарічненський, Рокитнівський райони. Презентує свою передвиборчу програму та власне програму партії чинного Президента Володимира Зеленського.  

Володимир Рашовський відвідує реабілітаційні центри для особливих діток, лікарні й просто відкрито спілкується з людьми, особливу увагу приділяє молодому поколінню. Разом обговорює проблеми та шляхи їх вирішення.

«Молодь потребує уваги. В рідній Дубровиці поспілкувався з крутими хлопцями. Був вражений. Вони розповіли, що їм дуже потрібен скейт парк. Адже, хобі це полюбляють усі. Втім нормально тренуватись немає місця. Стара влада береться лише за проекти на яких можна нажитись. Однак, ми змінимо цю систему на реальні пріорітети. І ці хлопці мені допоможуть.»

Головною умовою партії "Слуги Народу" є - чесна політика. Володимир Рашовський активно підтримує таку позицію. Доказом цього є його підпис під текстом Меморандуму про проведення чесних виборів.

"Це не звичайний документ. Своїм підписом я зобов‘язався бути достойним депутатом. Ми команда Володимира Зеленського підписуємо меморандум, в якому чітко визначені правила і робота народного депутата. І нічого здавалося б нового не написано, та чи нинішні депутати виконували сумлінно ці усі пункти? Наша команда як одне ціле змінить цю систему і гарантує високу продуктивність оновленого парламенту".- розповів Володимир Рашовський. 

Днями у Рівному відбулась зустріч представників ТОП - 100 списку "Слуга народу" та експертів у різних галузях з депутатами від Рівненщини, громадськістю та підприємцями. В рамках круглого столу Володимир Рашовський з колегами обговорив важливість проведення вільного від роботи у Парламенті часу на округах, нагальні реформи для розвитку місцевого самоврядування, економіки та малого й середнього бізнесу.

"Разом з колегами - партійцями обговорили питання які стануть першочерговими для вирішення у парламенті. Зі свого боку озвучив ключові законопроекти, що подаватиму задля забезпечення розвитку мого регіону. Бо лише спільною роботою на чолі з діючим президентом Володимиром Зеленським, ми швидко зрушимо систему" - підкреслив кандидат у депутати. 

Про ефективність роботи Володимира Рашовського на своєму виборчому окрузі свідчить висока довіра громадськості. Щодня до нього звертаються люди, діляться наболілим, розповідають про проблеми та турботи, говорять про сьогодення й майбутнє та просто пишуть слова підтримки на сторіках у соціальних мережах.

Політична агітація 

 

 

 

0
Політика # Рівне # Рівненщина
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі