Квартира мрії: як правильно обрати якісний житловий комплекс у Рівному

Квартира мрії: як правильно обрати якісний житловий комплекс у Рівному
0
Квартира мрії: як правильно обрати якісний житловий комплекс у Рівному

Вибір майбутнього житла — це не просто інвестиції у нерухомість, це — вибір від якого залежить якість та комфорт вашого життя. Кожна людина обираючи майбутню оселю керується власними потребами, побажаннями та мріями втілити у "квадратних метрах"  потайну ідею.

Якщо у вас виникає питання як поєднати практичність, зручність та комфорт ЖК "На Щасливому" стане ідеальним вибором на ринку нерухомості.



Виключно готові квартири 

 

Нині тренд на ринку нерухомості— купувати нове житло. У ЖК "На Щасливому" можна придбати виключно готову квартиру у зданому в експлуатацію будинку. Ви не чекаєте  своєї черги і  не купуєте “кота у мішку”. Жодних ризиків — обрали свою квартиру, вам підготували пакет документів і ви отримали ключі. 

Унікальність самих квартир полягає у продуманому до деталей плануванні, а  розташування будинків утворює загальну архітектурно-збалансовану картину в оточенні зелених насаджень. Як показує статистика мешканцями таких будинків стають переважно молоді сім`ї, адже це — ідеальна можливість реалізувати комфорт по-своєму: облаштувати власну оселю з ексклюзивним дизайном, проводити час з друзями та потоваришувати з такими ж молодими та амбітними сусідами.

 

 

Житло в  озелененому районі

 

Житловий комплекс "На Щасливому" знаходиться у 7-и хвилинах від центру міста. Однак, забудовник подбав аби мешканці почували себе максимально комфортно. Тому на території розміщується великий парк з альтанками, зонами для барбекю, волейбольним та футбольним полем. Тут можна гуляти, кататися на велосипеді або нарешті розпочати бігати зранку чи навпаки – продовжити улюблену традицію.   Родзинкою парку є насадження фруктових дерев, які зовсім скоро будуть тішити мешканців соковитими плодами. А ще "На Щасливому" налічується 13  дитячо-спортивних комплексів, та спортивних тренажерів, що дає можливість абсолютно безкоштовно підтримувати себе у тонусі. До слова, кожен майданчик є закритим та безпечним, тому батьки можуть не хвилюватись за дітей.

Для поціновувачів відпочинку за філіжанкою кави та улюбленою книгою, найкращою та улюбленою, особливо у спекотну пору року, стане територія поблизу фонтанів.  




Тут є все, що потрібно для комфортного проживання

 

Продуктові та промислові крамниці, супермаркет, кав`ярні, салон краси, фітнес-центр та  два дошкільних навчальних заклади, один з них —  європейського зразка, аналогів якому у Західній Україні просто немає. На території житлового комплексу будується торговельно-розважальний центр, тому якщо ви звикли займатись шопінгом на вихідних, вам не доведеться їхати у іншу точку міста, адже все, що треба є просто поблизу вашого будинку. Якщо все ж ви надумали відвідати центр міста, то це зробити досить легко, бо комплексом курсує маршрутне таксі, а також обладнані сучасні, європейські зупинки одна з яких оснащена санвузлом та теплою водою. У наш час це дуже зручно  — вийшли з транспорту і відразу є де помити руки.

 

 

Безпека мешканців на першому місці 

 

Уся територія комплексу включно з парко місцями, під'їздами, дитячими майданчиками та вхідними групами, оснащена цілодобовою, комплексною системою відеоспостереження, яка забезпечує віддалений контроль. Безпека  мешканців під цілодобовим контролем.

 

 

ЖК "На Щасливому" - Ідеальне місце для реалізації ваших мрій. Комфортне проживання у спокійному районі та водночас у центрі зручної інфраструктури, стане майданчиком для здійснення ваших бажань, адже це — житло для людей, яких об’єднує мрія жити щасливо.

 

0
Новини забудовників # Рівне # ЖК "На Щасливому" # комфортне житло # жити На Щасливому # НаЩасливому # найкращий район
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі