Чим рівнян здивує 21-й будинок ЖК "На Щасливому"?

Чим рівнян здивує 21-й будинок ЖК
0
  • Чим рівнян здивує 21-й будинок ЖК "На Щасливому"?
  • Чим рівнян здивує 21-й будинок ЖК "На Щасливому"?

За доступною ціною і з видом на озеро. ЖК «На Щасливому» вводить в експлуатацію вже 21-й будинок

Це звучить неймовірно, але у житловому комплексі «На Щасливому» вводять в експлуатацію вже 21-й будинок. Із більш комфортною житловою площею квартир, доступною ціною та видом на озеро. Побувавши у цьому мікрорайоні, зрозуміло, що нічого подібного в Рівному ніхто не будує. Це ціле житлове містечко,розташоване подалі від щоденної метушні, вихлопних газів та шуму автомобілів, зі своїми парками, скверами та облаштованими дитячими майданчиками. При цьому з хорошим транспортним сполученням та розвинутою інфраструктурою.

Купувати готові квартири у новому восьмиповерховому будинку за адресою Чорновола, 91-П, можна буде вже з середини вересня. Тому, хто давно думав про зміну житла на нове і більш комфортне, зволікати не варто, оскільки квартири в попередньому будинку, який здали в експлуатацію на початку літа, вже майже продані.

Новий будинок, так само як і попередній, розрахований на 160 квартир. Однак цього разу забудовники врахували усі побажання клієнтів і зробили більш просторе планування. Починаючи від коридорів у під’їздах і закінчуючи самими оселями.На кожному поверсі - по п’ять квартир. Майже кожна з них тепер має додаткові 4-5 квадратних метрів. Однокімнатні квартири  - від 40 до 42 «квадратів», двокімнатні - 61 і трикімнатні - 82-86 квадратних метрів. В кожній квартирі врахована інсоляція. Іншими словами, будинок спроектований так, щоб сонячне світло потрапляло в кожну оселю. Комусь до обіду, а комусь – після. З вікон верхніх поверхів будинку видно Басівкутське озеро, а мешканці нижніх зможуть милуватися плодовим садом.

За рахунок збільшення площі в однокімнатних квартирахлоджії та балкони стали більш комфортними. Крім того, тепер такі квартири мають великі кухні-вітальні, а також гардеробні приміщення, які виділені окремо від коридору.

Окрему увагу забудовники ЖК «На Щасливому» приділяють питанням безпеки мешканців мікрорайону. Тому у новому будинку, так само, як і по всій території житлового комплексу, облаштоване відеоспостереження. Камери виводять зображення на пульт охорони з усієї прибудинкової території, дитячих майданчиків та входів у під’їзди.А дитяча зона огороджена і облаштована так, щоб ваша дитина не вибігла на дорогу.

До слова, вже наступного року забудовники ЖК «На щасливому» на території комплексу планують звести повноцінний дитячий садочок, яких в Рівному, щонайменше за останні два десятки років, не було побудовано жодного.

Для дорослих на території комплексу також передбачені всі необхідні зручності. Навколо нового будинку облаштована достатня кількість паркувальних місць. Разом із тим, багато «острівків озеленення», міні-паркових зон, плюс окремий приватний парк на чотири гектари з альтанками та мангалами. Все зроблено таким чином, щоб проживання та відпочинок «На Щасливому» були максимально приємними та комфортними.

І все це за більш доступними цінами, адже квартири у новому будинку стали дешевшими всередньому на 15%. Крім того, тепер для охочих придбати квартиру в ЖК «На Щасливому» державний «Приватбанк» пропонує ексклюзивну програму кредитування із дуже вигідними умовами. Зокрема, мінімальним першим внеском – 25%. Як зазначають забудовники комплексу «На Щасливому», це єдина кредитна лінія, де не вимагають 50-60% перший платіж.Термін кредитування –від 10 років під 17,9% річних без комісій та переплат.А спеціалісти центру продажу ЖК «На Щасливому» за кілька годин оформлять весь необхідний пакет документів на вашу нову квартиру.

Центр продажу: м. Рівне, вул. Лермонтова, 4-а. тел. 097-30-29-600, 098-83-22-840.

Наш сайт: http://newcitydom.com/

0
Наука і технології # Рівне # купити квартиру у Рівному # придбати житло # на щасливому # жити На Щасливому # новобудови Рівне
Найцікавіші матеріали
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі