ГО «Ділові жінки України» діятимуть на Рівненщині

ГО «Ділові жінки України» діятимуть на Рівненщині
0
ГО «Ділові жінки України» діятимуть на Рівненщині

Відома в Україні громадська організація «ДІЛОВІ УКРАЇНСЬКІ ЖІНКИ» (ДУЖ) відкрила Представництво у Рівненській області.

Засновницею та ідейною натхненницею ДУЖ є власниця Ювелірного Дому ZARINA Наталія Колодницька (Нетовкіна). Адже саме після візиту в Рівне,  близько місяця тому на зустріч з активними рівнянками, пані Наталія та правління організації прийняли рішення відкрити відокремлений підрозділ на Рівненщині.

 

Метою діяльності всеукраїнською організації «ДІЛОВІ УКРАЇНСЬКІ ЖІНКИ» є підвищення рівня духовності, національної свідомості, громадської активності та особистої відповідальності громадян, організацій і населення загалом, утвердження у суспільстві загальнолюдських цінностей. А також об’єднання навколо цієї мети самодостатніх, освічених, толерантних, мислячих, ініціативних, відповідальних ділових жінок, які досягли успіху в різних сферах життя та готові інвестувати свої часові, матеріальні, інтелектуальні ресурси в розвиток України, її державних і суспільних інституцій та громадян.

Президентом відокремленого підрозділу призначено Анну Радько, яка відома на Рівненщині як віце-президент із маркетингу Народного Клубу “Верес”.

Анна Радько - активна молода рівнянка. Закінчила Національний університет водного господарства та природокористування, отримала ступінь кандидата економічних наук, має досвід проведення воркшопів та викладання економічних дисциплін. Працювала в різних проектах у сферах маркетингу та продажів. Зокрема, Анна тривалий час була комерційним директором сайту чесних новин “ВСЕ” та віце-президентом з маркетингу у Народному Клубі “Верес”. У 2016 переїхала до Києва, де займала позицію бренд-менеджера програми підтримки малого і середнього бізнесу “Будуй своє” у АТ “Ощадбанк” . Наразі Анна працює над стартапом для малого і середнього бізнесу України у одній із провідних світових корпорацій та є засновницею власного маркетинг-агентства “Rad&ko”.

Анна має чималий досвід у сфері продажів та побудові бізнес-комунікацій: вона залучала партнерів і спонсорів у проекти Народного Клубу “Верес”, Баскетбольного Клубу “Волинь-Баскет”, Професійної Футбольної Ліги,  створювала програму лояльності “Я люблю Верес” та реалізовувала маркетинг-активності в рамках цих проектів.

“Для мене за честь очолити підрозділ «ДІЛОВІ УКРАЇНСЬКІ ЖІНКИ» на Рівненщині. Я завжди за особистий розвиток, постійно розвиваюсь сама і допомагаю іншим. Буду рада сформувати платформу, яка об'єднає ініціативних та відповідальних рівнянок. Разом ми будемо зростати не лише професійно, а й реалізовуватимо благодійні та соціальні ініціативи. Від сьогодні формується склад відокремленого підрозділу, то ж запрошуємо всіх охочих до співпраці! ”

Вже наступного тижня - 29 травня у Києві відбудеться Всеукраїнський Форум Жіночого Партнерства. Він присвячений святкуванню 10-річчя організації «ДІЛОВІ УКРАЇНСЬКІ ЖІНКИ». У кожної учасниці Форуму буде змога ознайомитись із діючими проектами організації у форматі  speed-geeking (короткого знайомства тет-а-тет) і долучитися до них. У програмі також передбачається панельна дискусія із мотивуючими та надихаючими виступами від зіркових спікерів, а саме: Марини Кінах, Оксани Юринець, Анжеліки Рудницької, Сніжани Єгорової, а також від гармонійних і успішних сімейних пар: сім’ї рестораторів  Олени та Дмитра Борисових, сім’ї Ольги Сумської та Віталія Борисюка, сім’ї Уляни та Віталія Пчолкіних та багато інших видатних та цікавих імен українців. Детальніше про Форум читайте на сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/events/375067396414082/

Реєстрація на подію у складі делегації від Рівненщини за посиланням:

https://goo.gl/forms/bNNNVeAD9bTJEb542

0
i-серфінг # Рівне
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі