На Рівненщині стартувало "Олімпійське літо" [+ФОТО]

На Рівненщині стартувало
0
  • На Рівненщині стартувало "Олімпійське літо" [+ФОТО]
  • На Рівненщині стартувало "Олімпійське літо" [+ФОТО]
  • На Рівненщині стартувало "Олімпійське літо" [+ФОТО]
  • На Рівненщині стартувало "Олімпійське літо" [+ФОТО]

Фізкультурно-оздоровчі заходи в літній канікулярний період "Олімпійське літо" розпочали свою ходу пришкільними та дитячими санаторно-оздоровчими комплексами Рівненської області. Цього разу вони стартували в Костополі на базі навчально-виховного комплексу "ЗОШ І ступеню – гімназія". До гімназистів також завітали їхні ровесники з пришкільного табору Костопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5, склавши їм таким чином спортивну конкуренцію.

Працівники центру "Спорт для всіх" Рівненської обласної ради цього разу запропонували для учасників оновлені спортивні естафети та індивідуальні конкурси. Тож юнаки та дівчата охоче та завзято демонстрували свої навички вправлятися зі спортивним інвентарем. Допомагало їм і скандування  вболівальників, які організувалися із учнів, що не потрапили до складу команд. Підтримували їх у цьому і педагоги.  Одним словом на імпровізованому спортивному майданчику було "гаряче". Зрештою, всі учасники долучилися до ідей олімпійського руху та отримали позитивний заряд емоцій.

Після проходження спортивних етафет, визначилися переможець та призери заходу. Отже, чемпіонами стала команда "Торнадо". Друге місце посіла команда "Колос", третє – "Олімпійці".

Визначено учасників, які найкраще змагалися в індивідуальних конкурсах. Зокрема, Анна Коваль найліпше крутила гімнастичний обруч, а Валерія Стасюк найдовше стрибала на скакалці. Найспритнішим у конкурсі "Кільця" був Олександр Левчик.

Надалі "Олімпійське літо" буде постійно відвідувати пришкільні та дитячі санаторно-оздоровчі комплекси Рівненщини. Таким чином, дітлахи зможуть повною мірою долучитися до активного дозвілля у канікулярний період та насолодитися миттєвостями спортивного суперництва.

0
Спорт # Рівне # Спорт для всіх # Олімпійське літо
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі