На Рівненській АЕС розпочали масштабне будівництво (ФОТО)

На Рівненській АЕС розпочали масштабне будівництво (ФОТО)
0
На Рівненській АЕС розпочали масштабне будівництво (ФОТО)

На Рівненській АЕС для потреб служби контролю металу розпочали масштабне будівництво "Технічного центру автоматизованих дистанційних засобів контролю металу". Будівництво цієї споруди має велике значення для РАЕС, адже це допоможе сфокусувати все важливе обладнання системи контролю металу в одному постійному місці.

Наразі усе габаритне обладнання автоматизованих систем неруйнівного контролю розміщується в центральному залі енергоблоків № 1, 2 РАЕС. Там же проводиться не тільки  робота з технічного обслуговування, налаштування, ремонту, дезактивації систем контролю, а й ремонт основного технологічного устаткування електростанції – насосів, парогенераторів, елементів реактора та внутрішньокорпусних пристроїв.

«Завершення будівництва технічного центру вирішить багато актуальних завдань для СКМ та інших цехів. Це дозволить сфокусувати всі унікальні дистанційні системи контролю та допоміжне обладнання в одному постійному місці. Таким чином вивільниться площа центрального залу енергоблоків № 1, 2 РАЕС, що дозволить оптимізувати розміщення габаритного устаткування основного технологічного обладнання під час планово-поперджувальних ремонтів і зменшить навантаження на перекриття центрального залу. Підвищиться ефективність роботи персоналу СКМ з налаштування, технічного обслуговування та перевірок систем контролю, доступ до яких буде безперешкодний та необмежений. Транспортування обладнання на усі енергоблоки буде проходити за меншої кількості транспортних операцій в зоні суворого режиму енергоблоків РАЕС», - коментує Ігор Ліпляниця, заступник начальника відділу автоматизованих дистанційних систем контролю СКМ РАЕС.

Як повідомляють у РАЕС, генпідрядником даного проекту - є ТОВ "Західенергомонтаж".

 

0
# Рівне # будівництво # РАЕС
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі