Омріяна квартира у Рівному - всього за чверть ціни: в ЖК «На Щасливому» стартував продаж житла у новому будинку (ФОТО)

Омріяна  квартира у Рівному - всього за чверть ціни: в ЖК «На Щасливому» стартував продаж житла у новому будинку (ФОТО)
0
Омріяна  квартира у Рівному - всього за чверть ціни: в ЖК «На Щасливому» стартував продаж житла у новому будинку (ФОТО)

Ви навряд чи знайдете в місті хоча б ще один житловий масив, який з нуля і всього за шість років перетворився на повноцінний мікрорайон. Такий, як ЖК «На Щасливому».

Беззаперечним показником довіри рівнян є той факт, що сьогодні майже кожна друга рівненська сім’я, перед якою постає питання вибору або зміни житла, надає перевагу квартирам у новобудовах комплексу. Це й не дивно, адже окрім якісних матеріалів, з яких зведені нові будинки, тільки в «На Щасливому» є абсолютно все для повноцінного, безпечного та безтурботного життя кожної родини.

І ось чергова приємна новина від забудовників: стартував продаж квартир у новому восьмиповерховому будинку у Рівному за адресою: В.Чорновола, 91-Н. Тож усі, хто планував придбати собі нову квартиру, але не встиг - тепер мають таку можливість.

- Це вже 23-й за рахунком зведений нами будинок, - говорить керівник центру продажу квартир ЖК «На Щасливому» Світлана Марчук. - На кожному поверсі - по п’ять квартир. Є одно-, дво- та трикімнатні з широким вибором планувань, який задовольнить смаки навіть найвибагливіших клієнтів. З кожним новим будинком ми враховуємо побажання наших покупців і втілюємо їх у новобудовах. 

Новий будинок розрахований на 160 квартир – по п’ять на кожному поверсі. Як і раніше, новобудови ЖК «На Щасливому» відрізняються з-поміж решти своїми просторими, а головне практичними плануваннями, починаючи від коридорів у під'їздах і закінчуючи самими оселями.

Як і в попередньому будинку, квартири у якому були розпродані всього за кілька місяців, забудовники збільшили квадратуру однокімнатних квартир, що зробило їхні лоджії та балкони більш комфортними. Всі вони мають великі кухні, вітальні, а також гардеробні приміщення, які відділені окремо від коридору. Окрім того, кожна квартира обладнана автономним опаленням. А сучасні енергозберігаючі технології, які забудовник використовує при зведенні будинків, дозволяють власникам  квартир заощаджувати на опаленні.

Завдяки чітко розрахованій інсталяції впродовж дня сонячне світло потрапляє в кожну оселю. Крім того, вікна із шестикамерного профілю, які пропускають на третину більше світла, ніж звичайні, роблять кімнати світлішими та затишними навіть у похмурі дні. З вікон верхніх поверхів будинку видно Басівкутське озеро, а мешканці нижніх зможуть милуватися приватним парком на 6 гектарів з альтанками, мангалами та плодовим садом.

Вже традиційно забудовники ЖК «На Щасливому» приділяють особливу увагу питанням безпеки мешканців мікрорайону. Тому проїжджа частина та зони відпочинку дорослих і дітей відокремлені. На території комплексу є достатня кількість паркувальних місць. А вся територія комплексу, як і кожен будинок, обладнана камерами відеоспостереження.

До слова, для охочих придбати квартиру в ЖК «На Щасливому» державний банк «ПриватБанк» пропонує ексклюзивну і вигідну програму кредитування, якою за останні кілька місяців скористалося чимало рівненських сімей. Це й не дивно, адже така кредитна лінія, напевно, єдина, де не вимагають 50-60% першого платежу. Мінімальний перший внесок складає — 25%, решта ж розбивається на термін від 10 років під 17,9% річних. І все це - без комісій та переплат!

До слова, всі необхідні документи на право власності спеціалісти центру продажу ЖК «На Щасливому» допоможуть оформити впродовж  усього кількох годин. Тож, маючи на руках лише чверть суми, ви можете стати власником нової квартири у найщасливішому районі міста – ЖК «На Щасливому»!

Центр продажу:
м. Рівне, вул. Лермонтова, 4-А, тел.: 097-30-29-600.

на правах реклами
0
Новини забудовників # Рівне # ЖК «На Щасливому» # надійний забудовник # нова квартира # ексклюзивна програма кредитування без переплат
Найцікавіші матеріали
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі