"Легітимні - нелегітимні": екс-радикальні депутати Рівнеоблради подали несправжній протокол про відкликання мами Лозового

0
"Легітимні - нелегітимні": екс-радикальні депутати Рівнеоблради подали несправжній протокол про відкликання мами Лозового

До Рівненської обласної ТВК надійшло повідомлення про факт проведення зборів виборців 7 жовтня, на яких нібито прийняли рішення щодо відкликання депутатів Рівнеоблради Сергія Свисталюка та Оксани Лозової. Такі документи подали два депутати Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук та Андрій Сайчук.  Однак, сайт "ВСЕ" був очевидцем того зібрання  7 жовтня в Міському будинку культури. От тільки відкликали там не Лозову і Свисталюка, а екс-радикалів Володимира Ковальчука та Андрія Сайчука. 

В паперах до ТВК подані рішення за підписом депутатів Ковальчука та Сайчука про відкликання екс-колег Свисталюка та Лозової. Нібито за ці рішення голосували на зборах і затвердили склад комісії про ініціювання відкликання до якої вони включені.

Однак, депутатів, що таке дійство начебто організували, насправді на збори не пустили. Бо саме їх того дня відкликали. Підтвердженням цього є відео сайту "ВСЕ" з місця події:

 

 

Несправжні документи про збори, депутати яких відкликають подали, аби показати, що вони мають такі ж юридичні наслідки, як і подані людьми, що їх намагаються позбавити депутатського мандату:

 

"Це було зроблено, аби показати юридичну недолугість Закону України про відкликання депутатів місцевих рад" - коментує Андрій Сайчук.

 

Однак в "Радикальній партії" це називають звичайною підробкою документів:

 

"За це повинна бути кримінальна відповідальність. З документами так не жартують. Безліч свідків кого відкликала громада області, а це повна нісенітниця" - коментує депутат присутній на зборах Роман Стасюк.

Яке рішення прийме з цього приводу комісія - незабаром читайте на "ВСЕ"

 

 

0
Політика # Оксана Лозова # Свисталюк Сергій # Володимир Ковальчук # відкликання депутатів # Андрій Сайчук
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі