Рятувальники Рівненщини працюють в посиленому режимі

Рятувальники Рівненщини працюють в посиленому режимі
0
Рятувальники Рівненщини працюють в посиленому режимі

Пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Рівненській області, з 3 червня, на час святкування Трійці переведені у режим підвищеної готовності до реагування на надзвичайні ситуації.

Зокрема на цілодобовому чергуванні перебуває близько 200 чоловік особового складу та понад 50 одиниць пожежно-рятувальної техніки Держслужби з надзвичайних ситуацій. Крім того, рятувальники здійснюють посилений моніторинг пожежної та техногенної безпеки для оперативного реагування на різного роду надзвичайні ситуації та події. Напередодні вихідних фахівці Головного управління в усіх районах області проводили профілактичну роботу з громадянами, щоб вкотре нагадати елементарні правила поведінки, зокрема під час відпочинку на природі.

Під час спілкування з мешканцями рятувальники розповіли, яких заходів пожежної безпеки необхідно дотримуватися під час перебування у місцях з масовим перебування людей, а також у парках, лісах, поблизу водойм. Зокрема, де можна розводити багаття, як правильно його загасити, щоб не допустити масштабної пожежі. Також фахівці ДСНС нагадали батькам, що особливо пильно необхідно стежити за поведінкою дітей та не дозволяти їм гратися з вогнем. Шановні громадяни! Безпека кожного з нас, в першу чергу, залежить від нас самих! Тож аби святкові дні не були затьмарені пожежами та іншими надзвичайними подіями вкотре закликаємо Вас бути вкрай обережними та дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Якщо ви помітили загорання у парку, лісі, тощо, негайно телефонуйте за номером “101”! І пам'ятайте, будь-яку надзвичайну ситуацію краще попередити, ніж потім ліквідовувати її наслідки!

0
# Рівне # рятувальники # Трійця
Найцікавіші матеріали
У Рівному неповнолітні на самокаті врізалися в авто
0
Читати далі
У Вараші внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст
0
Читати далі
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі