Така інформація з’явилася у спільноті "Типове Рівне".
"Доброго вечора всім. Мова піде про м’ясний павільон на центральному ринку. Довго розписувати не буду. Купила там сьогодні шмат свіжого сала , гарненьке, ароматне, високе. Принесла додому, почала чистити і тупо прифігєла, м’яко кажучи!!! В ньому виявились глисти!! Здоровезні такі, що видно не озброєним оком, просто стирчали з сала зверху. В павільоні при тому освітлені і давці, що зараз там відбувається, я просто не побачила їх, та й для мене то взагалі стало відкриттям, мене запевняв ветеринар знайомий, що в салі живность не живе. З цього я роблю висновок, що експертизу м’ясна продукція перед потраплянням на прилавок, не проходить, або проходить в лапках! Звісно їсти таке сало не можно. От тільки просто викинути і ніяк не покарати таких продавців якось, на мою думку не правильно. Можно тільки уявити собі, що нам продають. І де взагалі можно купляти якісну продукцію? По маркетах не варіант – смердюча просрочка, в павільоні теж тепер страшно. Де? І як поступити з цим салом, куди нести? Адже довести, що я саме в павільоні його придбала не можливо(."
Фото - "Типове Рівне".