У Рівному відбувся грандіозний фінал "Пузатої мами -2017"

У Рівному відбувся грандіозний фінал
0
У Рівному відбувся грандіозний фінал "Пузатої мами -2017"

Вже cьомий рік поспіль до Міжнародного Дня матері у Рівному відбувається справжнє свято материнства та сім’ї – сімейний проект для вагітних «Пузата мама». Відтак, днями у ресторації «Сталева гора» пройшов грандіозний фінал «Пузатої мами-2017».

Подивитися на вагітних красунь прийшло більше сотні рівнян.

Конкурс вагітних «Пузата мама-2017» традиційно покликаний, насамперед, популяризувати здорове материнство, щасливе батьківство та міцні сімейні цінності.

Під час фінальної вечірки конкурсу «Пузата мама» його учасниці постали у ролі справжніх моделей. Варто зазначити, що цьогоріч взяти участь у проекті виявила бажання рекордна кількість вагітних - більше 50 рівнянок! 27 з них стали фіналістками проекту.

А розпочалася фінальна вечірка проекту «Пузата мама-2017» з виступу найменших вихованців Студії сучасного танцю «Dance Way» (група Dance Way Kids 3-4 роки), які на сцені разом зі своїм хореографом і принагідно цьогорічною фіналісткою проекту Наталією Островською продемонстрували номер "Для мами".

Після цього на подіумі нарешті з’явилися героїні свята – фіналістки «Пузатої мами-2017». Дівчата дефілювали червоною доріжкою під запальні треки рівненського ді-джея Алекса (Олексія Абросімова).

Варто додати, що одна з нинішніх фіналісток напередодні фіналу проекту вже стала мамою. Це - Ілона Козачок, яка 26 квітня народила синочка Платона вагою 3, 5 кг. Вона також вийшла на подіум, продемонструвавши свій прекрасний вигляд після недавніх пологів.

«Пузата мама» за 6 років свого існування вже об`єднала навколо себе більше сотні сімей, а після його закінчення батьки-учасники «Пузатої мами» вже разом зі своїми дітками проводять багато часу разом, зустрічаються під час прогулянок та беруть активну участь в найрізноманітніших заходах нашого міста.

 

 

Беріть участь в оцінюванні цього матеріалу! Натискайте "лайк" або "дізлайк" - впливайте на рейтинг!

Включайтеся в обговорення цього тексту на наших сторінках у соціальних мережах https://facebook.com/sitevse та https://vk.com/vse_rivne

0
# Рівне # фінал # Пузата мама
Найцікавіші матеріали
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі