"Острозький гамбіт": чи змінить Ундір відстороненого Приварського на посаді першого заступника голови Рівненської ОДА

0
"Острозький гамбіт": чи змінить Ундір відстороненого Приварського на посаді першого заступника голови Рівненської ОДА

Днями голова рівненської ОДА Олексій Муляренко видав нове розпорядження зі змінами до повноважень своїх заступників. Одного зама обділив повноваженнями бо відсторонив, а новопризначений став в.о. першого заступнка і отримав головні функції. Хто вони і навіщо такі зміни?

Згідно детального аналізу документу майже всі повноваження, що виконував перший заступник Юрій Приварський були передані Віталію Ундіру. Також, за відсутністю пана Юрія його повноваження виконуватиме саме пан Віталій. Зеленим кольором позначено що змінилось у другому варіанті розпорядження. Жовтим повноваження які були прибрані з першого. 

Нагадаємо, Віталій Ундір зовсім нещодавно пройшов конкурс на посаду 4 заступника голови ОДА і згідно ситуативних питань на конкурсі, мав виконувати функції, що стосуються його профілю - соціального захисту або ж як анонсувалося частину повноважень І. Тимошенка перейняти стосовно децентралізації і полегшити його роботу. Та нині, пан Віталій виконує функції першого заступника Юрія Приварського і отримав більшість його повновжень. Передумовою стало розпорядження голови ОДА, щодо відсторонення Юрія Приварського від роботи. Трапилось це начебто, за підписанням останнього певних "неправильних" документів,- повідомляє Рівне Вечірнє.

В кулуарах, говорять про те, що Юрій Приварський виявився "не своїм" для очільника області і таким чином його вирішили "прибрати" з займаної посади.

В ОДА Юрія Приварського найближчим часом "не чекать", а начебто - роботу ж хтось має робити. Нині повідомляють п. Юрій на лікарняному.

Виконуючий обов'язки першого заступника - Віталій Ундір запевняє, що робота йому давно відома і з такими повноваженнями він легко впорається, адже має значний досвід, незважаючи на те, що він зовсім нещодавно призначений на посаду заступника. Також Віталій Ундір переконаний :

- "Найближчим часом 4 заступників не буде, тому виникла така ситуація, що доручили, те й виконаю. Час вносить свої корективи, і оскільки Юрій Юрійович відсторонений від роботи, то виникла така необхідність, адже це серйозна ланка роботи" - коментує Віталій Ундір.

На жаль, отримати коментар від голови ОДА Олексія Муляренка не вдалося але очевидно, що нині Віталій Ундір є "своєю" людиною, що фахово повинен допомогти очільнику області зберігати контроль над владою.

Досвід Віталія Ундіра приходив з попередніми займаними посадами.

В 2010 – 2015 роках працював на посаді першого заступника Острозького міського голови. У 2015 - 2016 роках - голова Острозької районної державної адміністрації. У 2016 році призначений директором департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації. З 14 липня 2017 року призначений на посаду заступника голови облдержадміністрації.

Заступником Олексія Муляренка є також Світлана Богатирчук-Кривко. 

Була членом СДПУ(о), потім стала активним членом Народної партії, але й досі у чудових стосунках з представниками різних політичних сил. У 2002 році Світлана Кирилівна стає депутатом Рівненської облради й одразу ж очолює постійну комісію з гуманітарних питань. У 2006-му обирається одночасно в дві ради – міську та обласну. Обирає міську — і таким чином звільняє місце в обласній для власного чоловіка Михайла Кривка — він був наступним у списку блоку Литвина. У 2005 році Світлана Богатирчук-Кривко стала головою міської організації Народної партії і, як подейкують, близькою до народного депутата Миколи Шершуна (фракція Блоку Литвина), - ОГО назвало її одним із найвпливовіших політиків Рівненщини. Паралельно займала посаду 2002 – 2009 роках - заступника міського голови м. Рівного з питань діяльності виконавчих органів ради; у 2009 – 2012 роках - помічник-консультант народного депутата України; головний спеціаліст сектору експертно-аналітичної роботи управління із забезпечення діяльності Голови та організації роботи колегії Державного комітету України із земельних ресурсів; начальник головного управління Держкомзему у Рівненській області; у 2012 – 2015 роках - начальник  Головного управління Держкомзему у Рівненській області (згодом начальник  Головного управління Держземагентства у Рівненській області; заступник начальника Головного управління Держгеокадастру в Рівненській області). Нині представляє фракцію "Конкретних справ" у Рівненській обласній раді.

Ігор Тимошенко

У 2006 був заступником голови обласної організації партії "Народний блок Литвина". У 2007 – 2013 роках - начальник головного управління економіки та інвестиційної політики облдержадміністрації. З 2013 очолював департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації. 

Юрій Приварський

З квітня 2008 року по червень 2010 року працював головним державним податковим інспектором відділу представництва інтересів в судах та організації позовної роботи юридичного управління Державної податкової адміністрації в Рівненській області. З серпня 2010 року по вересень 2012 року працював начальником відділу по роботі зі зборами дебіторської заборгованості ПАТ «АЕС Рівнеобленерго».

Нині, в політичних кулуарах говорять, про те, що саме таким законним шляхом начебто Олексій Муляренко вирішив "здихатися" заступника, що пережив декілька очільників області. Я не буду стверджувати чи так є насправді але переконана - по-перше заступники голови ОДА як і сам голова повинні працювати командно. По - друге в будь яких "багатодівочках" керівництва має бути одна мета - збільшення результативності праці.

0
Політика Економіка # Олексій Муляренко # Рівненська ОДА # Юрій Приварський
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі