Бібліотеки відомих рівнян стали відкритішими

Бібліотеки відомих рівнян стали відкритішими
0
Бібліотеки відомих рівнян стали відкритішими

В прохолодні дні рекомендуємо закутатись в теплу ковдру і звісно почитати цікаву книгу. Давно доведено, що читання - не лише захоплюючий процес, а і спосіб боротьби з депресією. Цікаве чтиво є джерелом нахнення, мотивує та дарує нові враження й емоції. Сайт "ВСЕ" продовжує запитувати у публічних рівнян про їх вподобання. 

Вікторія Шинкаренко - волонтерка.

"У мене мама бібліотекар, я ще в школі майже всю прочитала. Дома велика бібліотека була і взагалі культ книги. Зараз тактичну медицину перечитую, купила "Психи двух морей", це військовий написав. А кіно не дивлюся та і ТВ можливості зараз не має. З тих крайніх що сподобалась це біографія Стіва Джобса".
 
 

Інна Білецька - журналістка.

"Я люблю читати, але не вмію насолоджуватися книгами. Я ковтаю їх, швидко і за один раз. В мене немає закладок. Мій оператор каже, що нова книжка у відрядження – це спокій для команди. Мені важко відповісти про щось улюблене, тому скажу перше, що приходить в голову. Деніел Кіз "Квіти для Елджернона". Бо це було недавно. Бо це було вчасно. Там багато важливого, такого болючого, яким вміє робити строфи здавалося б лише Кен Кізі зі своєю "Пролітаючи над гніздом зозулі", багато прозаічного, майже як у Купріна, і насправді дуже просто і правильно про кохання. У цій книзі ідеально виписана лінія кохання, без зайвої лірики, але щемливо і цікаво про зв'язок цього почуття з рівнем усвідомлень і інтелекту. Фільми я люблю не так як книжки, тому тут простіше. Найулюбленіший фільм – це "Wag the dog". А що про нього писати, він просто прекрасний."

 

Віталій Герман - заступник міського голови Рівного.

В шкільні роки з 2 класу займався дзюдо, добросовісно. Не пропускав тренувань. Тому читав, лише ті книги, які задавали на літо по шкільній програмі. Запам'яталася книга "Спартак" на історичних фактах автора не пам'ятаю. Можливо і хтось із друзів дав почитати і її напевно не було у шкільній програмі. Зараз я багато читаю, кожен день, отримую моральне задоволення коли дізнаюсь про щось нове. Я цікавлюся багатьма сучасними трендами не тільки в системах управління містом, а й у розвитку інформаційних технологій і інновацій. З фільмів сподобався "Слуга народу". Переглядав у кінотеатрі з дружиною. 

 

 

 

Беріть участь в оцінюванні цього матеріалу! Натискайте "лайк" або "дізлайк" - впливайте на рейтинг!

Включайтеся в обговорення цього тексту на наших сторінках у соціальних мережах https://facebook.com/sitevse та https://vk.com/vse_rivne

0
Таблоїд # Віталій Герман # книги # Інна Білецька # Шинкаренко # що почитати
Найцікавіші матеріали
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі
У мережі вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — у роковини катастрофи на ЧАЕС
0
Читати далі
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
0
Читати далі
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
0
Читати далі