"Радикальний" нардеп від Рівненщини Лозовий засипав суддю районного суду матюкливими погрозами [Скріншоти]

0
"Радикальний" нардеп від Рівненщини Лозовий засипав суддю районного суду матюкливими погрозами [Скріншоти]

Нецензурна лайка та погрози у бік судді. Ба, більше, деякі народні обранці вважають, що суддів потрібно вбивати за неугодні політичні рішення. Саме так Радикальна партія "карає" представника Феміди за рішення, яке їм не сподобалось. Народний депутат Андрій Лозовий обматюкав суддю Сергія Коробова, а на сайті «Інформатор» з’явилася статя що стверджує мовляв суддя взяв хабар. Про скандальні вибори до Олександрійської ОТГ, та хто кому не вгодив розбиралась журналіст сайту "ВСЕ".

Нещодавно вибори голови Олександрійської ОТГ викликали чималий резонанс. Все тому, що представники Радикальної партії відстоювали участь у виборах свого кандидата Миколу Шустова. Згідно з рішенням суду першої інстанції виборча комісія мала його не допустити як кандидата, через те, що згідно з статутом "Радикальної партії" він не мав права балотуватись по цій території. Через те, що відповідач (Олександрійська сільська виборча комісія) не з’явилася до суду, а про час і місце голова був попереджений належно, суд розглянув позов без їхньої участі. Та згідно з наявними доказами виніс рішення не на користь Миколи Шустова.

Проте, коли про це дізнався народний депутат - радикал Андрій Лозовий, його «накрила» хвиля обурення. Він зателефонував судді, аби дізнатись чому той виніс таке рішення, але слухати співрозмовника не хотів. Почав його матюкати і говорити про необхідність "повісити таких суддів". Згодом суддя Сергій Коробов перестав відповідати на дзвінки й з цього номеру "посипались" образливі смс:

 

 

Номер телефону дійсно належить пану Андрію проте він відмовився коментувати свої образи в бік судді. Варто зазначити, що звинувачували публічно Сергія Коробова у хабарництві і однопартійці-депутати:

 

 

Проте, суддя розцінив такі дії як втручання і написав відповідне повідомлення до Вищої Ради Правосуддя. Інформація розміщена на офіційному сайті Вищої ради Правосуддя: 

 

 

Сам пан Андрій з трибуни Верховної ради говорить про те, що Сергій Коробов вчинив по "бєспрідєлу", адже в апеляційному суді вони повернули можливість Миколі Шустову брати участь у виборах, а корумпованих суддів на його думку варто повісити на Хрещатику.

 

 

Варто зазначити Рівненській районний суд оприлюднював пояснення стосовно винесеного рішення і його обгрунтування. Також просить спростувати інформацію на сайті "Інформатор", щодо поширеної ними неправдивої інформації.

 

 

Остаточне рішення у цій справі лишається за Вищою Радою Правосуддя яка отримала скарги обох сторін конфлікту. В умовах сьогодення, вже стало нормою методом спричинення ґвалту, пікетами, тиском та погрозами впливати на рішення суддів, але чи можна у такому випадку назвати нашу Державу правовою, коли певні громадяни, чи навіть народні депутати перебирають на себе функції суду чи публічного осуду?

Втім, Закони пишуть обранці й ними керуються в тому числі судді.  Усім, хто хоче ще більше ними керувати варто нагадати що наразі «суди у своїй діяльності нікому не підзвітні і мають для здійснення функцій усі необхідні повноваження, якими наділені законом, а судові рішення не потребують попередньої згоди чи затвердження будь-якої посадової особи або органу", тому така поведінка народного обранця може розцінюватись як звичайний піар. 

 

0
Політика # Андрій Лозовий
Найцікавіші матеріали
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі