"Тікають як щури": У Радикальній партії прокоментували вихід з партії депутата Рівнеради

0
"Тікають як щури": У Радикальній партії прокоментували вихід з партії депутата Рівнеради

22 травня, під час засідання сесії Рівнеради, лави Радикальної партії покинув депутат Володимир Кудрін. Мотивував свій вихід підтримкою депутатів обласної ради Володимира Ковальчука та Андрія Сайчука. Нагадаємо, цих двох депутатів своїми підписами позбавила мандатів громада Рівненщини. 

Втім, наразі повернути повноваження вони намагаються у суді. Сам Володимир Кудрін висловлював свою підтримку вищезазначеним особам і їх нині часто можна разом побачити на різноманітних заходах на теренах області. До слова, свого часу, вони теж вихідці Радикальної партії Олега Ляшка. Втім, окружна виборча комісія наразі не підтримала повернення мандату виключеним за підписами громади Рівненщини депутатам. 

"Ви напевно зауважили, що це рішення назрівало з часу організації моїми колегами з Рівненської організації партії фейкових і протиправних загальних зборів виборців по відкликанню депутатів Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук і Андрій Сайчук, що 7 травня 2019 р. встановлено рішенням Рівненського окружного адміністративного суду" - пише Володимир Кудрін

Згодом, Володимир Ковальчук в публічному просторі підтримував політику Петра Порошенка. Нині ж активно демонструє прихильність до діяльності Володимира Зеленського

 

 

Очевидно, розуміючи, що рейтинги провладної партії значно вищі, Володимир Кудрін зробив вибір на користь майбутніх виборів.

Втім, колеги - екс-однопартійціні налаштовані позбавити депутатського мандату і Володимира Кудріна, адже називають це зрадою:

 

 

 

"Володимир користуючись рейтингом Радикальної партії став депутатом. Коли партія вже непотрібна, то як щури тікають. Та ми зробимо все, аби Володими Кудрін не був депутатом. Якщо він вірить, що зрадники десь потрібні - він дуже помиляється. Хай має гідність - і сам складе депутатські повноваження" - коментує лідер опозиції в Рівнераді Роман Стасюк

 

Чи будуть оголошені збори ініціативної групи, аби відкликати Володимира Кудріна - наразі не відомо. Поки від депутата чекають на "чоловічий вчинок" - скласти мандат самотужки і закликають "не підігрувати Хомку".

Нагадаємо, Володимира Кудріна правоохоронці затримали за отримання хабаря у сумі 5000 доларів від одного із забудовників. Втім, наразі судові процеси по цій праві тривають:

Обвинувачуваний у корупції депутат Рівнеради на першому судовому засіданні посварився з суддею та адвокатами

Фото із соціальної мережі фейсбук

0
Політика # Володимир Кудрін # Рівнерада # Роман Стасюк # депутат # Радикальна партія Олега Ляшка
Найцікавіші матеріали
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі