Інноваційна Domino's Pizza: від Фольксвагена до безпілотників

Інноваційна Domino's Pizza: від Фольксвагена до безпілотників
0
Інноваційна Domino's Pizza: від Фольксвагена до безпілотників

Якщо будете в Києві, завітайте до мережі піцерій Domino's, або замовте їх витвори собі під час прогулянки новим пішохідним мостом біля Володимирської гірки. Це частинка всесвітньовідомої мережі піцерій. Експерти вважають, що Domino's Pizza – доставка піци №1- у світі, її історія повна легенд та креативних ідей. Таки висновки мають беззаперечне підґрунтя.

Фольксваген за півмільярда доларів

Простенька сіра машина експонується у головній штаб-квартирі Domino's Pizza. Це саме те авто, право керування яким брат фундатора мережі Тома Монагана отримав замість долі у піцерії, яку вони купили вдвох за 75 доларів в 1960 році. В 1998 році 73% акцій мережі були продані за 1 мільярд доларів, а сумнозвісний «Фольксваген» одразу увійшов у перелік найдорожчих бізнес-помилок світу.

Правило 30 хвилин

Його й досі використовують у піцеріях, хоча головний месседж всесвітньовідомої реклами «ви отримаєте піцу за 30 хвилин, або безкоштовно» корпорація Domino's  була вимушена відмінити після виплати штрафу у 78 мільйонів жертві ДТП за участю свого кур’єра. Сьогодні замовники отримують у разі запізнення сорі-картки.

Піца під контролем штучного інтелекту

Австралійські шанувальники піци розробили унікальний пристрій, що наглядає за роботою майстрів піцерії під час виконання замовлення. Розумні веб-камери надсилають зображення замовнику та одночасно здійснюють аналіз якості приготування піци за десятками параметрів.

Терплячі кур’єри 

Domino's стала першою мережею піцерій у світі, що запровадила доставку піці дронами. Безпілотні гаджети мають можливість здійснювати обслуговування далеких ферм, туристичних баз, кемпінгів. Зовсім недавно піца була доставлена на високогірне плато в Андах та перетнула висоту понад 5000 метрів на рівнем моря.


В Америці тестують перші безпілотні авто R2, що доставляють піцу за адресою без участі людини. Після оформлення онлайн-замовлення клієнт отримує персональний ключ-код до відсіку Pizza-трейлера із своєю піцею.

Українські новації

В Україні піцерії Домінос пропонують безкоштовну доставку, цікаві акції та величезні знижки. На сайті працює онлайн-конструктор піци, що дозволяє створити власний витвір кулінарного мистецтва. Відстежити за приготуванням та доставкою замовлення на Pizza Tracker користувачі мають можливість навіть зі смартфону, за допомогою мобільного додатку. Інновації вже тут, чекаємо на Pizza-дрони.

 

На правах реклами
0
i-серфінг # Рівне # Київ # Піца # Domino's Pizza
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі