Омріяне житло в Рівному не мрія, а - реальність

Омріяне житло в Рівному не мрія, а - реальність
0
  • Омріяне житло в Рівному не мрія, а - реальність
  • Омріяне житло в Рівному не мрія, а - реальність

Власне житло- мрія будь-якої молодої сім`ї . У сучасному житті поняття “еволюціонувало”, адже це не просто житлове приміщення, з однією або декілька кімнатами призначене для проживання, а це в першу чергу — ізольований простір, ваша фортеця, індивідуальний світ облаштований за власним смаком та уподобаннями.

Тенденції ринку нерухомості постійно вдосконалюються, як то кажуть “йдуть в ногу з часом”, диктують нові модні правила, задають темп не лише забудовникам, але й потенційним покупцям. Варто зазначити, що першість серед будівництв у всіх аспектах і перевагах займають саме новобудови, адже це - насамперед сучасний концептуальний підхід, новий будинок та доступна ціна.

Ви давно мрієте придбати нову оселю, але не знаєте, як це вигідно зробити або ж банально не вистачає часу? На DOM.RIA піклуються про те, аби нелегкий вибір став для вас не проблемою, а приємним часопроведенням - це сайт перевірених оголошень №1.

Хочете знайти та купити елітну квартиру VIP-класу в новобудові Рівного від забудовника? Тоді вам точно сюди! Усі новобудови Рівного та житлові Комплекси зібрані в одному, зручному та доступному місці.

Аби знайти своє ідеальне “гніздечко” ми їздимо по всьому місту, тратимо багато часу, але на жаль, дуже часто наші сподівання не відповідають реальності. Інспектори RIA не лише у Рівному, а й по всій Україні перевіряють нерухомість, яка продається та роблять зйомку в 360○ - аби ви могли подорожувати оселею не виходячи з дому, завдяки своєму гаджету. Тому поки їдете у громадському транспорті, відпочиваєте на морі, ви побачите все, наче знаходитесь безпосередньо на об'єкті: ванну кімнату, вітальню, кухню та навіть панорами з балконів. 

Чому варто довіряти саме DOM.RIA?

1.Важливий пункт - перевірені, справжні фото, адже останнім часом багато недобросовісних сайтів використовують чужі, так звані фейкові фото. Але в даному випадку, ви можете бути впевнені у прозорості та правдивості. Адже інспектори проводять зйомку усіх приміщень на професійну, панорамну камеру, все заради того, щоб ви відчули атмосферу будинку. Такі фото дають змогу дивитись на реальний ремонт, планування, види з вікна наче ви там знаходитесь, фото створюють відчуття присутності у тій чи іншій квартирі. Також це дає змогу слідкувати за ходом будівництва, що є надзвичайно зручно.

2.Перевірена інформація. Площа, матеріал будівлі, поверх, місцезнаходження та додаткові зручності. Всю інформацію про об`єкт інспектори перевіряють особисто та додають до перевіреної пропозиції.

3.Актуальна ціна. Унікальні алгоритми DOM.RIA та команда з 20 модераторів цілодобово моніторять пропозиції, орієнтуючись на середню вартість відповідної нерухомості у Рівному та області. Будьте впевнені в тому, що ціна, вказана в певній пропозиції відповідає реальній квартирі, будинку чи ділянці.

4.Перевірені продавці. Якщо ви вважаєте, що стати продавцем легко, то дуже помиляєтесь. Адже аби потрапити у команду представників DOM.RIA, потрібно пройти повну перевірку:

- Інспектори RIA особисто зустрічаються з продавцем.

- Потрібно підтвердити актуальність номерів продавця.

- Перевірка в “Базі аналізу ризиків RIA.com”.

- Пройти перевірку особи системами BankID та ЕЦП.

- Та перевірка банком реквізитів продавця.

При виборі житла варто враховувати безліч факторів. Крім об`єктивних чинників, здатних вплинути на рівень і комфорт життя, існують індивідуальні смаки та вимоги до вибраних апартаментів, яким слід приділити пильну увагу. Тим паче, що жити там плануєте не один рік. Задумалися про покупку квартири у Рівному? Тепер ви знаєте, де краще обирати собі житло. Не зволікайте, DOM.RIA  піклується про те, щоб ваше житло було комфортним та ідеальним, тут вам допоможуть, все пояснять, підберуть найкращі варіанти аби ви придбали омріяну, найкомфортнішу, кращу з кращих- свою квартиру. 

0
Новини забудовників # Рівне # Новобудови Рівного # DOM.RIA # Сайт оголошень # Перевірений сайт # Надійний сайт
Найцікавіші матеріали
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі