Руйнуємо стереотипи: чому перше авто не обов'язково повинне бути новим?

Руйнуємо стереотипи: чому перше авто не обов'язково повинне бути новим?
0
Руйнуємо стереотипи: чому перше авто не обов'язково повинне бути новим?

Кожен з нас на все життя запам`ятає яким був його перший...автомобіль. Якщо ж ви готуєтесь до отримання титула власника автівки, тоді цей матеріал - саме для вас. Адже слід знати помилки, яких допускаються новачки при виборі нового "залізного друга". Людині, яка раніше не мала справи з таким серйозним кроком, як вибір автівки для себе — досить важко з першого разу зробити все правильно. Взагалі фахівці стверджують, що новачки або ж майбутні автомобілісти допускають приблизно 6 помилок. 

 

Отож, статусність чи комфорт?

Перше авто, не обов'язково повинне бути новим. Будемо відвертими, що сьогодні мати автівку в гаражі — це не розкіш, а спосіб пересування. При виборі автівки слід пам`ятати цю фразу. Можливо на статусній або ж іномарці відомого "бренду" круто вихвалятись перед друзями чи знайомими, проте часом ціна "крутості" поступається комфорту. Однак, проста автівка, навіть бувшого використання зробить ваше життя ще більш комфортнішим та зручнішим. Основна ціль автівки — комфортно та без жодних проблем довозити вас до місця призначення. Погодьтесь, що власне авто значно полегшує життя, оскільки це затишок у будь-яку пору року та незалежно від погодних умов. Приємно сідати у власний автомобіль під час дощової погоди, там тепло та сухо :) 

Забудьте про фразу "вживану машину й не жаль розбити"

Дуже часто таку фразу можна почути у адресу новачків. Наша порада — забудьте її. Просто у такий момент задумайтесь для чого взагалі ви це все затіяли й навіщо вам авто? Очевидно, що фактично кожен, хто зважився на такий крок, як купівля авто, вже мають певні навички та знання з водіння та правил дорожнього руху. Якщо "вживане авто вам розбити не жаль". тоді просто задумайтесь який стиль водіння самі собі навіюєте: все це щоб просто навчитись їздити або ж ви просто будете їздити неуважно та необережно. Не надто гарна манера водіння.   

Не надто дорого

Низька вартість автівки — мабуть один із найважливіших моментів під час вибору. Для новачків ідеальним варіантом буде автомобіль з пробігом. Тут мова не про стару автівку, яка буде розвалюватись на ходу, а про таку, що вже була у використанні, але в доволі хорошому стані, як зовнішньому так і "внутрішньому" тобто усім тим, що знаходиться під капотом. Класно, якщо автівка до вас була в експлуатації до п'яти років, разом з тим зберігаючи гарний стан. 

Проста у використанні

Час не стоїть на місці, тому разом з ним "у ногу" йдуть технології. Чим далі, тим більше різних кнопочок з'являється у автомобілях, налаштуваннях режимів підвіски та коробки передач і врешті решт велика кількість функцій. Ми говоримо з вами про перше авто, отож воно має бути максимально простим, щоб нічого не відволікало водія-початківця від обережної їзди. 

 Безпека—понад усе!

У нашому випадку авто має бути не лише недорогим та комфортним, але й безпечним. Як мінімум мова йде про систему ABS( антиблокувальна система гальм)  та подушки безпеки. Важливим аспектом є робота кондиціонера  у салоні, він корисна річ під час запотівання скла у дощову погоду. Хороша видимість важлива не лише для водіїв - початківців, але й для гуру водіння.

І врешті-решт страхування

Для будь-якої автівки — новенької з салону чи у бувшому використанні обов`язково потрібен страховий поліс. Це дозволить уникнути зайвих витрат на ремонт автівки. У так звану зону покриття потрапляють навіть дрібні царапини чи в`ятини, особливо це актуально саме для новачків, хоча й водії зі стажем теж потрапляють у різні ситуації. 

Вибір завжди залишається тільки за вами. Від вашої уваги залежить успіх і те наскільки залишитесь задоволені. Неможливо прожити життя без помилок, проте завжди можна звести ризик до мінімуму.

 

 

Усі фото-ілюстративні. 

 

 

0
i-серфінг # Рівне # Рівненщина # автомобіль # авто # новий автомобіль # ДомРіа # купити # бу автомобіль
Найцікавіші матеріали
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі