Київстар допоможе поліції Рівненщини розшукувати зниклих дітей

 Київстар допоможе поліції Рівненщини розшукувати зниклих дітей
0
 Київстар допоможе поліції Рівненщини розшукувати зниклих дітей

Поліція Рівненщини та мобільний оператор співпрацюватимуть у розшуку зниклих дітей .Про це йшлося, сьогодні, 28 вересня, на спільній прес-конференції за участі заступника начальника ГУНП в Рівненській області Руслана Стрельбіцького, начальника відділу ювенальної поліції Ірини Чорної та PR менеджера ПрАТ «Київстар» у Західному регіоні Олександри Гнатик. 

Від сьогодні користувачі мобільного оператора, які перебували неподалік зони зникнення дитини, отримуватимуть смс-звістки з інформацією про неї.  Такий сервіс активується у абонентів «Київстару» автоматично та безкоштовно. 

«Смс-повідомлення міститимуть обставини зникнення дитини, а також посилання на фейсбук-сторінку розшуку дітей ГУНП в Рівненській області з більш детальною інформацію», — зазначила PR менеджер ПрАТ «Київстар» у Західному регіоні Олександра Гнатик

Заступник начальника ГУНП Руслан Стрельбіцький зазначив, що нові форми та методи оперативного розшуку дітей актуальні для органів Національної поліції. Адже щодня в Україні розшукується в середньому 25 дітей, які потенційно можуть опинитися в небезпеці. Завдяки такому сервісу свідки, які бачили самотню,  розгублену дитину або таку, що перебуває у розшуку, зможуть оперативно відреагувати на сповіщення та повідомити про це поліцію.

«Розшук дітей — пріоритетний напрям роботи для поліцейських.  Коли зникає дитина ми вдаємося до максимального комплексу пошукових заходів для встановлення місця їх перебування, аби унеможливити протиправні дії щодо них. Такий алгоритм дозволить збирати максимум інформації від очевидців, та ще оперативніше знаходити дітей», — наголосив Руслан Стрельбіцький. 

Як пояснила керівник відділу ювенальної превенції поліції Рівненщини Ірина Чорна, короткі повідомлення з особистими даними розшукуваної дитини формуватимуться поліцією після згоди батьків про розголошення персональних даних.

Після цього ця інформація передаватиметься до ПрАт «Київстар» для подальшого оповіщення абонентів, у зоні, де востаннє перебувала дитина. 

 

 

 

 

Національна поліція Рівненської області 

0
Кримінал # Рівне # поліція # патрульна поліція # Київстар # Розшук дітей # Батьківський контроль
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі