«Щаслива коляда» по-рівненськи: із колядками, смаколиками та у родинному колі

«Щаслива коляда» по-рівненськи: із колядками, смаколиками та у родинному колі
0
  • «Щаслива коляда» по-рівненськи: із колядками, смаколиками та у родинному колі
  • «Щаслива коляда» по-рівненськи: із колядками, смаколиками та у родинному колі

На другий день Різдва «На Щасливому» для його мешканців та гостей міста влаштували свято – «Щаслива коляда». Сотні рівнян мали нагоду побувати у казці. Організаторам вдалося створити незабутню атмосферу, додавши особливі нотки сімейного затишного свята.

Дорослі та малеча колядували, частувалися смачними наїдками, фотографувалися біля оригінальних новорічних ілюмінацій, танцювали та слухали виступи різних колективів, зокрема рівненських спортсменів.

Родину мікрорайону «На Щасливому» об'єднала концертна програма за участі молодої рівненської співачки Єви Шмід, гучні піснеспіви маленьких вихованців садочку «Babyland», вертепи та постановки фольклорного ансамблю «Уляночка» та дитячого хорового колективу «Співаночка», виступ тріо під назвою «Лісова пісня», зразково-естрадний хор «Фантазія» на чолі з гуртом «Стара хата». Усе це зробило вечір феєричним та просто незабутнім. Також житловим комплексом курсувала прикрашена вантажівка з якої долинали колядки. 

Крім запрошених артистів, організатори здивували гостей виступом колективу житлового комплексу «На Щасливому». Виконавці порадували мелодійною колядкою, яку радісно підхопили усі гості. А ще просто заколядувати на сцені міг кожен охочий, що було особливістю.

Невід'ємною частиною свята стали і частування гостей смаколиками, приготованими на вогні прямо в парку. А пригощали гостей щедро, як і велить українська традиція:  смажені стейки, курячі крильця,  куліш, печена картопля з овочами на грилі та чимало іншого. Зігріватися можна було різноманітними наливками, гарячим шоколадом чи фруктовим глінтвейном, запашною кавою, какао та чаями із закарпатських трав. Організатори подбали також про гастрономічні уподобання солодкоїжок: рукодільні цукерки різних форм та розмірів, кольорів та смаків не залишилися без уваги найменших гостей свята.

Відвідувачів розважали також вогняними трюками, які нині користуються значною популярністю серед рівнян.

Чи не найбільще святу раділа малеча, яку розважали цікавими іграми та забавлянками аніматори. Наприкінці свята феєрично запалили вогні ілюмінації «2020».

0
Новини забудовників # Рівне # ЖК "На Щасливому" # Роман Курис # Щаслива коляда
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі