Запальні щедрівки, коломийки та концерт: «На Щасливому» у Рівному гучно святкували Водохреща (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Запальні щедрівки, коломийки та концерт: «На Щасливому» у Рівному гучно святкували Водохреща (ФОТОРЕПОРТАЖ)
0
Запальні щедрівки, коломийки та концерт: «На Щасливому» у Рівному гучно святкували Водохреща (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Свято Водохреща для мешканців Житлового комплексу «На Щасливому» проходить щорік у місцевому парку. І навіть попри справді зимову погоду тут було тепло, адже зігрівали зі сцени. Запальний концерт зі щедрівками та колядками влаштував місцевий рівненський етно-гурт «Miksband», який запросив забудовник Житлового комплексу «На Щасливому» Роман Курис.

На святі пролунав новий гімн ЖК "На Щасливому", авторами якого стали: Надія Устянчук - написала слова, Іван Рокіщук  - музику та аранжування пісні. А кавер-гурт Miksband, власне виконав його. Власне відомий ведучий у Рівному -  Павло Дмитришин став автором ідеї створення такого музичного подарунку. 

За словами забудовника, цьогоріч, окрім концертної програми, вирішили і освятити воду біля каплиці Покрови Діви Марії, що знаходиться у парку цього ж комплексу. О десятій тридцять ранку поруч каплиці, настоятель Свято-Воскресенської церкви отець Роман провів там службу та освятив джерельну воду. Усі бажаючі мали змогу набрати освяченої води, каже Роман Курис. 



Відео ЖК «На Щасливому» – ранкова урочиста служба на Водохреще

Сотні мешканців Щасливого містечка з цієї нагоди – як маленькі, так і великі – прийшли сюди, щоб гарно провести свій час. Кожен з них мав змогу защедрувати зі сцени та отримати за це солодкий подарунок – велику коробку цукерок. Так розпочиналося свято у другій половині дня. Розважали і дітей, і дорослих. 

– Цінують тут не виступи відомих зірок, а тепло родинного затишку. Різдвяні піснеспіви своїх діток більше радуватимуть батьків, які насолоджуються їхніми щедрівками. Це мені і подобається, – говорить тато доньки, яка щедрувала на сцені.  




Скуштувати та почастувати смаколиками можна було прямо на місці, під час концертної програми, як і велить українська кухня згідно величних традицій. Мерзнути просто ніколи, коли поруч готують на вогні. Безкоштовним гарячим кулішем пригощали козаки усіх бажаючих. Окрім того, частували шашликом, смаженими ковбасками на грилю, картоплею по-селянськи, медовими наливками та фруктовими глінтвейнами.  


Весь час зі сцени лунали пісні. Присутніми були і аніматори, які розважали та радували малечу і давали змогу відпочити батькам. 





Відчуття затишку та рідзвяної атмсфери не покидало. Мешканці Щасливого гуляли серед ярмарку, фотографувалися на фоні яскравих вогнів ялинок та оленів, сиділи у альтанках та спостерігали за виступами. 


А найголовнішим сюрпризом для мешканців містечка став мегакрутий феєрверк.

Мешканка ЖК «На Щасливому» – мама двох діток Олена – розповідає, що свята, які тут проходять, завжди мають особливу атмосферу.

– Я тут живу вже другий рік. Все поруч, затишне та тепле місце у серці самого міста, – посміхаючись розповідає мешканка Щасливого. – Ми з чоловіком раді, що обрали житло саме тут. А щодо сьогоднішньої програми, то скажу, що особливо порадував феєрверк, діти мої були просто у захваті. Приємно, що забудовник Роман Курис піклується про мешканців містечка та завжди дарує їм свято.

0
Новини забудовників # Рівне # Рівненщина # концерт # ЖК "На Щасливому" # свято # Водохреща # Роман Курис
Найцікавіші матеріали
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі
У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС
0
Читати далі
США готують пакет допомоги для України в розмірі $1 млрд
0
Читати далі
У рівнянина вилучили закладок на півмільйона гривень
0
Читати далі
Єгипет повернув 3400-річну статую царя Рамзеса II, яку викрали понад 30 років тому
0
Читати далі
На Рівненщині у ДТП із пʼяним водієм загинула 19-річна пасажирка
0
Читати далі
Вчора Україна отримала пакет американської підтримки
0
Читати далі