У Рівному з`явиться унікальний дитячий садочок аналогів якому немає у Західній Україні (ФОТО)

У Рівному з`явиться унікальний дитячий садочок аналогів якому немає у Західній Україні (ФОТО)
1
  • У Рівному з`явиться унікальний дитячий садочок аналогів якому немає у Західній Україні (ФОТО)
  • У Рівному з`явиться унікальний дитячий садочок аналогів якому немає у Західній Україні (ФОТО)
  • У Рівному з`явиться унікальний дитячий садочок аналогів якому немає у Західній Україні (ФОТО)
  • У Рівному з`явиться унікальний дитячий садочок аналогів якому немає у Західній Україні (ФОТО)
  • У Рівному з`явиться унікальний дитячий садочок аналогів якому немає у Західній Україні (ФОТО)

У новий навчальний рік з новими станартами дошкільної освіти. У Рівному готують до відкриття перший, великий, приватний дитячий садочок "BABYLАND" на території житлового комплексу "На Щасливому". Тут врахували безпеку, здоров`я, і звісно - розвиток діток. Наразі будуть працювати 10 груп, кожна з яких розрахована на 15-18 діток.

До створення нового типу дитячого садочку в Рівному підійшли з натхненням.

 

 

Директор садочку Ірина Петрик-Щокова запевняє, що вже бачить, як тут буде добре малечі. На вулиці - дитячий та спортивний майданчики, огороджена територія під охороною, а всередині - комфорт, якого донині ще в Рівненських садочках не бачили: великі просторі ігрові та спальні кімнати із теплою підлогою. Втім, головне - дітки отримуватимуть тут необхідні навички та вміння.

"Загалом, ми робимо великий акцент на логопедичне спрямування. Думаю, приблизно 80% батьків стикаються із такою потребою, як пошук логопеда для роботи з дитиною, на що йде немало часу. Ми хочемо, аби цей час вони витратили на сім’ю та рідних. Дитинка, перебуваючи в нашому закладі, буде отримувати повний спектр послуг не тільки навчальних, але й логопедично-корекційних." - розповіла керівник ДНЗ "BABYLAND" Ірина Петрик-Щокова.

 

 

Зараз тут тривають оздоблювальні роботи, майстри та будівельники працюють над тим, аби кожен куточок майбутнього садочку відповідав не лише всім вимогам та державним стандартам, але й тішив маленьких господарів цього приміщення.

"На даному об’єкті використовуємо матеріали вітчизняного виробництва, які пройшли сертифікацію, відповідають до державним санітарно-гігієнічним і протипожежних норм. Це як попереджувальні матеріали, так і загальнобудівельні, починаючи від бетону - цегли й до лако-фарбової продукції та плитки", - зазначив виконроб Сергій Киричук.

 

 

На кухні садочку є два цехи для гарячих та холодний страв, холодильна камера, а їжу на поверхи підніматимуть на спеціальних ліфтах. За здоров’ям дошкільнят слідкуватиме медичний персонал. У садочку навіть створили дві кімнати-ізолятори для дітей, які матимуть раптові проблеми.

"Таких кімнаток у нас дві. Вони розраховані на вірусні та кишкові захворювання. Тут дітки будуть очікувати, поки мама чи тато їх заберуть. У цій кімнаті передбачена ігрова зона, ліжечко та певний набір іграшок, які можна буде обробити", - розповіла керівник ДНЗ "BABYLAND" Ірина Петрик-Щокова.

 

 

У садочку також буде музична зала із фотозоною, дзеркальною стіною і станком для занять танцями. Директорка впевнена, що в їх садочку, дітям буде чим зайнятися:

"Для діток, окрім основних послуг, які передбачені нашими дошкільними програмами, ще буде створено багато розвиваючих програм. До прикладу, кімната арт-хаузу, це буде майстерня для розвитку художньої та інших технік. Доволі цікавий у нас буде кабінет англійської мови, де можна буде із проекцією вести заняття онлайн із носіями мови – дітками, які говорять англійською - це цікаво. Крім того, буде величезний психологічний осередок, де професійні фахівці зможуть надати консультації батькам і діткам, або при потребі цілим родинам".

У дитячому садочку "BABYLAND" дітки займатимуться у величезній і яскравій спортивній залі. Тут будуть шведські стінки, тренажери і динамічна зона, а по центру - величезне м’яке дерево, задля безпеки діток аби попередити травматизм. Також буде зоноване місце для бігу. Тут можна буде проводити споракіади. 

Принципи роботи садочку:

  • повага до дитини та виховання поваги до оточуючих;
  • розвиток критичного творчого мислення; 
  • надання дитині права вибору діяльності та самостійного прийняття рішень;
  • мовленнєвий розвиток, як ключ до успіху в майбутньому;
  • фізичний розвиток, як вміння  володіти своїм тілом і емоціями.

 

 

"Ми врахуємо всі аспекти фізичного розвитку дітей, він настільки великий, що ми тут можемо проводити і маленькі спартакіади, аби дітки мали свої спортивні досягнення", - підкреслила Ірина Петрик-Щокова.

А досягнень у вихованців "BABYLAND", впевнені у закладі, буде багато, бо навчатимуться вони з любов’ю та натхненням. Виховання та розвиток щасливої та здорової дитини здійснюватимуть за допомогою діагностики та контролю розвитку на базі ліцензованих та авторських методик. Відкрити садочок планують вже у серпні, про вже зараз розпочався запис діток у групи.



За матеріалами сюжету ТРК "РИТМ"

На правах реклами

1
Новини забудовників # Рівне # ЖК "На Щасливому" # Унікальний садочок # BABYLAND
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі