ЖК “ На Щасливому” - район у якому хочеться жити

ЖК “ На Щасливому” - район у якому хочеться жити
2
ЖК “ На Щасливому” - район у якому хочеться жити

Час не стоїть на місці, разом з ним “ крокують у ногу” нові житлові проєкти, які нині одночасно реалізовують у Рівному.

Одним із таких проєктів є житловий комплекс “На Щасливому”   –  найсучасніший район Рівного, інфраструктура якого акцентована на потребах мешканців – навколо величезна територія, чудовий парк, багато магазинів, кав’ярень, дитячих майданчиків, а також перший ліцензований заклад дошкільної освіти “BabyLand”. 

Мешканці ЖК “ На Щасливому” – це справжня велика, дружня родина. Вони завжди відвідують свята, які відбуваються у комплексі, а також долучаються до різних заходів. 

“Після покупки квартири людина стає частиною великої сім’ї нашого комплексу.І от дуже приємно чути хороші відгуки про наш комплекс від мешканців. Приємно, коли мешканці діляться своїми емоціями, враження зі своїми родичами, друзями, колегами” - розповів забудовник ЖК “ На Щасливому” Роман Курис. 

Чистота, безпека та комфорт  – одні з пріоритетних аспектів у житловому комплексі. Аби жителі відчували себе у безпеці, затишку  про них дбає наша управляюча компанія “На Щасливому”. 

 “Аби полегшити життя нашим мешканцям ми спеціально створили в кожному будинку ОСББ. І є управляюча компанія “На Щасливому”, яка взяла в обслуговування 90% ОСББ. І Виходить так, що всіма побутовими питаннями займається управляюча компанія.”- зазначив Роман Курис.

Територія житлового комплексу та усі будинки облаштовані власною сучасною та надійною системою відеоспостереження з можливістю віддаленого контролю.  

Окрім цього, незабаром мікрорайоном буде курсувати маршрутне таксі, до слова, облаштування зупинок у комплексі – на фінішному етапі.  Відтак мешканці зможуть без проблем дістатись центру Рівного. 

Сьогодні родзинкою мікрорайону Південний є два красиві фонтани – один кольоровий та невеликий круглий біля п`ятиповерхівок,  мамонти та каплиця Покрови Діви Марії.  Нікому не секрет, що тут люблять проводити час не лише мешканці, але й відвідувачі комплексу. 

Для хорошого відпочинку на території комплексу облаштовані  альтанки з мангалами для барбекю, що дозволяє не виїжджати за межі міста та шукати місце на природі. 

Також для поціновувачів активного відпочинку облаштовані спортивні майданчики. А для маленьких мешканців –  дитячі майданчики.

ЖК “На Щасливому” не зупиняється у розвитку і нині триває будівництво торгово-розважального центру, який стане “епіцентром” покупок, розваг та хорошого настрою для усіх. 

Власна, комфортна, гарна і простора квартира – це мрія кожної молодої сім`ї. ЖК “ На Щасливому” – це житло, збудоване саме для вас і вашої родини. 

2
Новини забудовників # Рівне # Рівненщина # ЖК "На Щасливому" # жити На Щасливому # новий мікрорайон Рівне # надійний забудовник # Роман Курис
Найцікавіші матеріали
Дрони, укриття та ремонти доріг. На що спрямовують кошти у громадах Рівненщини?
0
Читати далі
На Рівненщині запрацює Школа Супергероїв у лікарні
0
Читати далі
Палата представників США опублікувала законопроєкт про допомогу Україні
0
Читати далі
У Рівному під час руху з маршрутки випала та травмувалась пасажирка
0
Читати далі
Над створенням трибуналу для росії Україна працює разом з представниками понад 40 країн
0
Читати далі
У 143 установах Рівненщини платили завищені ціни за електроенергію
0
Читати далі
F-16 для України можуть передати з більш дальніми ударними можливостями
0
Читати далі
Рівненська дзюдоїстка здобула три медалі на чемпіонаті світу
0
Читати далі
Генштаб знайшов тисячі військових, які не брали участі в бойових діях
0
Читати далі