Результати конкурсу на посаду зупинено. Рівненську ОДА чекають у суді

Результати конкурсу на посаду зупинено. Рівненську ОДА чекають у суді
0
Результати конкурсу на посаду зупинено. Рівненську ОДА чекають у суді

Нещодавно відбувся відкритий конкурс на посаду четвертого заступника голови Рівненської ОДА. За його результатами було обрано Віталія Ундіра переможцем. Та один з кандидатів не задоволений таким розвитком подій та подав до суду. 

Нагадаємо, 16 травня в три тури обирався новий заступник Олексія Муляренка. Сам конкурс було оголошено дивним чином, вцілому перед святами, та на мою думку, доволі потайки. Натомість, сайт "ВСЕ" надав розголосу такій престижній вакансії й попри прописані серйозні вимоги, на посаду подалося три претенденти. Андрій Лендел, Віталій Ундір та Олексій Лясковець. 

Сайт "ВСЕ" контролював всі етапи конкурсу. За результатами тестування до другого етапу (письмових відповідей) пройшли всі кандидати. Андрій Лендел набрав 35 балів, Олексій Лясковець отримав 30 балів і Віталій Ундір склав тест на  35 балів. Після оцінювання зачитаних відповідей, до третього етапу (співбесіда) пройшло всього двоє кандидатів. п. Олексій Лясковець одразу був незадоволений таким рішенням і попередив членів комісії про те, що подаватиме до суду.

Співбесіду впевнено переміг Віталій Ундір. Він краще відповідав на поставлені питання (розуміємо, що частина з них, то сфера його минулого досвіду) та тримався під час співбесіди сміливіше. Андрій Лендел склав гідну конкуренцію п. Віталію у всіх турах конкурсу. Рівні результати тестування, відповіді з чіткою позицією в суціативних питаннях і співбесіді, достойно конкурували з переможцем. Найпевніше, зайве хвилювання трішки завадило не дотягнути до кращого балу п. Андрію.

Олексій Лясковець показав нижчий, але достойний результат під час тестування. Натомість,"провалив" ситуативні питання. По багатьох позиціях оцінювання, він не набрав мінімальної оцінки, через що і не був допущений до третього туру. Та він вважає, що програв конкурс через інші причини. Таким як, зарання визначений переможець та небажання бачити саме його при владі.

- Ви будете знову документи подавати і брати участь у конкурсі?
- Якщо спеціальною вимогою по освіті буде - PhD з економіки то скоріш всього не буду. Фізично не встигну дописати кандидатську та захиститись!!!,- коментує Олексій Лясковець.

Результати конкурсу з розглядом справи у суді було зупинено і тепер учасників конкурсу чекають у Запоріжжі на судовому засіданні. 

 

"Можливо повторний конкурс надасть можливість багатьом молодим, ерудованим, талановитим та бажаючим попрацювати на розвиток Рівненщини подати свої документи та прийняти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації."- коментує у себе на сторінці такі дії п. Олексій.

Отримати коментар у  голови ОДА Олексія Муляренка на жаль не вдалося. Натомість, переможець відкритого конкурсу Віталій Ундір вважає, сам факт розгляду справи у Запоріжжі не випадковим.

"Це його право! Дякую журналістам за детальний контроль процесу проведення конкурсу - переконаний, що більш прозорого конкурсного змагання на Рівненщині ще не було! Шкода лише, що питання нашого краю буде вирішуватись в далекому Запоріжжі - думаєте збіг? Я так не думаю,"- коментує Віталій Ундір.

Сайт "ВСЕ" і надалі контролюватиме розвиток подій з обранням заступника голови ОДА на Рівненщині. 

 

0
Політика # Олексій Муляренко # Рівненська ОДА # Віталій Ундір # Андрій Лендел # Олексій Лясковець # відкритий конкурс
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі