Рівненська "Регіна" продовжує боротьбу за прописку в Суперлізі

Рівненська
0
Рівненська "Регіна" продовжує боротьбу за прописку в Суперлізі

Завершився другий етап чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд. Перед другим колом етапу багато хто скептично ставився до перспектив рівненських волейболісток щодо збереження прописки в Суперлізі. Проте «Регіні» таки вдалося спростувати несприятливі прогнози. 

А підстави для таких прогнозів були. Після першого етапу турніру за 5-8-е місця рівненська команда йшла в квартеті на останньому місці ще й вирішальні матчі мала проводити на майданчику свого прямого конкурента – «Новатора».

Перший ігровий день оптимізму не добавив: «Регіна» з рахунком 0:3 поступилася фавориту етапу – тернопільський «Галичанці», а «Новатор» в цей ж день стояв в кроці від перемоги над чернігівським «Університетом». Проте чернігівські волейболістки на тай-брейку 25:23(!) зуміли вирвати перемогу, зробивши таким чином подарунок і собі і рівнянкам.

Тож все мала вирішити гра з господарками. Для обох команд це мала бути головна гра чемпіонату, але рівна боротьба спостерігалася лише в першій партії, яку «Регіна» витягнула на «більше-менше» 26:24. А далі… Далі рівненські волейболісти видали таку гру, на яку давно вже очікували вболівальники. Перевага і ігрова і психологічна повністю перейшла на бік гостей і це вилилися в підсумкові 25:17 в другому сеті. Навіть невдалий старт 3:8 на початку третьої партії не вплинув на загальний перебіг подій – рівнянки до середини сету вирівняли становище і знову надвпевнено провели вирішальну стадію сету здобувши перемогу 25:18 і 3:0 в партії.

В заключному матчі «Регіна» закріпила успіх здолавши і чернігівських волейболісток. Першу партію рівнянки програли 22:25 але далі знову продемонстрували якісну та надійну гру. 25:16, 25:20, 25:21 і 3:1 в підсумку – друга поспіль впевнена перемога!

Таким чином рівненська команда стала не досяжна для «Новатора» і продовжить боротьбу за збереження прописки в еліті українського волейболу з харківським ХОВУФКС!

Інформаційна служба РОФВ

0
Спорт # ВК Регіна # волейбол Суперліга # Регіна Рівне
Читайте також
1334
У рівненської "Регіни" новий тренер
Рівненська "Регіна" оголосила ім’я нового наставника.
0
Читати далі
1393
Рівненська "Регіна" бореться за збереження Суперлігової прописки
Рівненська «Регіна» сповна скористалася перевагою свого майданчика і повела 2:0 в серії за право залишитися в Суперлізі проти харківської команди ХОВУФКС.
0
Читати далі
1471
Рівненська "Регіна" програла в Луцьку
Рівненська "Регіна" в рамках жіночої волейбольної Суперліги провела заключні матчі першого етапу Чемпіонату України.
0
Читати далі
1655
Рівненська "Регіна" програла останні домашні матчі сезону
В останніх домашніх матчах сезону рівненські волейболістки намагалися нав'язати боротьбу титулованому супернику проте клас команд наразі різний і гості з півдня впевнено перемогли в обох матчах.
0
Читати далі
1430
Рівненська "Регіна" зазнала дві поразки у Хмельницьку
Перед матчами, звітного, 12-го туру з «Новатором» були певні надії, що рівненським волейболісткам вдасться розвинути успіх і після першої домашньої перемоги здобути першу виїздну.
0
Читати далі
2259
Рівненська "Регіна" здобула першу перемогу в сезоні (ФОТО)
8-9-го лютого в рамках 11-го туру жіночої Суперліги рівненська «Регіна-МЕГУ» приймала чернігівський «Університет-ШВСМ». Команди були сусідками по турнірній таблиці і сподівання на те, що рівнянки нарешті перервуть серію поразок були.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі