Рівненська "Регіна" програла останні домашні матчі сезону

Рівненська
0
Рівненська "Регіна" програла останні домашні матчі сезону

В останніх домашніх матчах сезону рівненські волейболістки намагалися нав'язати боротьбу титулованому супернику проте клас команд наразі різний і гості з півдня впевнено перемогли в обох матчах.

«Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» - «Хімік» 0:3 (18:25, 17:25, 14:25), 0:3 (14:25, 14:25, 22:25)

Напевне не варто загострювати увагу на перебігу подій на майданчику бо не озброєним оком було видно, що багаторазовий чемпіон України переважає господарок майданчика за всіма компонентами. 

В першій грі на сам перед в очі кидалася велика кількість помилок рівнянок на прийомі. А підсумкові цифри виграних з подачі очок 17-4 на користь гостей лише підкреслюють цей момент. Крім того «Регіні» так і не вдалося вдало відпрацювати на блоці. І хоча атаки Алли Серебрякової, Антоніни Жук та Лариси Тимчак час від часу доходили до цілі проте змінити загальний перебіг подій вони не могли. Тож «Хімік» здобув перемогу 3:0, яка стала 500-й в його історії.

Дві стартові партії другого матчу також протікали за повної переваги южанок. І лише третя партія подарувала справжню боротьбу хоча спочатку цього і не передбачалося. «Хімік» повів 4:0, але цього разу господаркам вдалося не лише зупинити ривок, а й на певний час перехопити ініціативу і повести 10:9. Діючі чемпіонки країни миттєво перебудувалися і знову відновили «+4» - 15:11. І знову зусиллями на сам перед Серебрякової «Регіна» змогла внести злам в перебіг подій 19:17 на користь рівнянок. Це змусило гостей чи не вперше за два дні вдатися до тайм-ауту, якій і спрацював. Рахунок миттєво змінився на 19:23 і гру було зроблено. Проте цю партію рівненські волейболістки без сумніву можуть занести собі в актив.

Таким чином «Регіна» в сезоні 2018-2019 р.р. завершила виступи на своєму майданчику. Ігро 14-го туру команда проведе в Луцьку, а потім турнір за 5-8-е місця в якому переваги власного майданчику в рівненської команди не буде.

 

Інформаційна служба РОФВ

0
Спорт # ВК Регіна # Суперліга баскетбол # волейбол Суперліга # Регіна Рівне
Читайте також
1334
У рівненської "Регіни" новий тренер
Рівненська "Регіна" оголосила ім’я нового наставника.
0
Читати далі
1393
Рівненська "Регіна" бореться за збереження Суперлігової прописки
Рівненська «Регіна» сповна скористалася перевагою свого майданчика і повела 2:0 в серії за право залишитися в Суперлізі проти харківської команди ХОВУФКС.
0
Читати далі
1613
Рівненська "Регіна" продовжує боротьбу за прописку в Суперлізі
Завершився другий етап чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд. Перед другим колом етапу багато хто скептично ставився до перспектив рівненських волейболісток щодо збереження прописки в Суперлізі. Проте «Регіні» таки вдалося спростувати неспри
0
Читати далі
1471
Рівненська "Регіна" програла в Луцьку
Рівненська "Регіна" в рамках жіночої волейбольної Суперліги провела заключні матчі першого етапу Чемпіонату України.
0
Читати далі
1430
Рівненська "Регіна" зазнала дві поразки у Хмельницьку
Перед матчами, звітного, 12-го туру з «Новатором» були певні надії, що рівненським волейболісткам вдасться розвинути успіх і після першої домашньої перемоги здобути першу виїздну.
0
Читати далі
1379
Жіноча команда БК “Рівне” розгромно програла в Києві
Жіноча команда БК “Рівне” в рамках Суперліги розгромно поступилася новоспеченому володарю Кубку України. Гра у Києві з “Динамо-НПУ” незаладилась від початку.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі