Рівненська "Регіна" програла в Луцьку

Рівненська
0
Рівненська "Регіна" програла в Луцьку

Рівненська "Регіна" в рамках жіночої волейбольної Суперліги провела заключні матчі першого етапу Чемпіонату України.

Вже давно відомо, що рівнянки гратимуть в турнірі за 5-8-е місця і, фактично, за збереження прописки в Суперлізі. Тож ці ігри розглядалися в основному через призму наступних матчів.

І потрібно зауважити, що прогрес в грі «Регіни» є, а чи вистачить рівня гри для успішного виступу на другому етапі покаже час.

В звітному же турі були ігрові епізоди, які показали, що рівненська команда на вірному шляху. Звичайно роботи ще багато(і на сам перед над незбагненими перепадами в грі), але певні сподівання на вдале завершення сезону з’являються.

"Волинь-Унiверситет-ОДЮСШ" - "Регіна-МЕГУ-ОШВСМ" 3 - 0(25 - 22, 27 - 25, 25 - 15) та 3 - 1(25 - 16, 25 - 22, 23 - 25, 25 - 16)

Так в першому матчі наші волейболістки добряче потріпали нерви суперницям, які завершили етап на третьому місці. Перша партія довгий час проходили за переваги «Регіни», що втілилося в рахунку 20:13 на користь гостей. Але в цей момент стався провал і «Волинь» миттєво скористалася з цього зробивши ривок 9:0! І в другій партії рівнянки вийшли на кінцівку за рахунку 22:19 і знову не змогли дотиснути суперниць поступившись 25:27.

Да й в другій грі дві партії (другу та третю) «Регіна» може занести в актив. І якщо в другій «Регіна» поступилася, то в третій вдалося таки здобуту локальну перемогу. 

Тож попри поразки 0:3 та 1:3 сподівання на збереження прописки в еліті жіночого волейболу є.
Суперницями рівненських волейболісток в турнірі за 5-8-е місця стануть чернігівський «Університет»(якій сенсаційно 3:2 обіграв в звітному турі «Орбіту»), тернопільська «Галичанка», та, зіткнувшийся з фінансовими проблемами, хмельницький «Новатор».

Нагадаємо, що команда, яка посяде 8-е місце автоматично залишає Суперлігу, а команда, яка посяде 7-е місце буде грати перехідні матчі з другою командою вищої ліги.

 

Інформаційна служба РОФВ

0
Спорт # ВК Регіна # волейбол Суперліга
Читайте також
1334
У рівненської "Регіни" новий тренер
Рівненська "Регіна" оголосила ім’я нового наставника.
0
Читати далі
1393
Рівненська "Регіна" бореться за збереження Суперлігової прописки
Рівненська «Регіна» сповна скористалася перевагою свого майданчика і повела 2:0 в серії за право залишитися в Суперлізі проти харківської команди ХОВУФКС.
0
Читати далі
1613
Рівненська "Регіна" продовжує боротьбу за прописку в Суперлізі
Завершився другий етап чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд. Перед другим колом етапу багато хто скептично ставився до перспектив рівненських волейболісток щодо збереження прописки в Суперлізі. Проте «Регіні» таки вдалося спростувати неспри
0
Читати далі
1655
Рівненська "Регіна" програла останні домашні матчі сезону
В останніх домашніх матчах сезону рівненські волейболістки намагалися нав'язати боротьбу титулованому супернику проте клас команд наразі різний і гості з півдня впевнено перемогли в обох матчах.
0
Читати далі
1430
Рівненська "Регіна" зазнала дві поразки у Хмельницьку
Перед матчами, звітного, 12-го туру з «Новатором» були певні надії, що рівненським волейболісткам вдасться розвинути успіх і після першої домашньої перемоги здобути першу виїздну.
0
Читати далі
2259
Рівненська "Регіна" здобула першу перемогу в сезоні (ФОТО)
8-9-го лютого в рамках 11-го туру жіночої Суперліги рівненська «Регіна-МЕГУ» приймала чернігівський «Університет-ШВСМ». Команди були сусідками по турнірній таблиці і сподівання на те, що рівнянки нарешті перервуть серію поразок були.
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
Чоловічі кеди для активного міського життя
0
Читати далі
На Рівненщині планують створити інфекційну лікарню
0
Читати далі
У Рівненському районі водій злетів у кювет і загинув
0
Читати далі
Понад 5,5 тисяч школярів Рівненщини взяли участь у другому етапі «Шкільних ліг»
0
Читати далі
На Рівненщині формують фонд житла для вимушених переселенців
0
Читати далі
На Рівненщині двоє чоловіків, перебуваючи у СІЗО, вчиняли шахрайські дії
0
Читати далі
Зеленський підписав закон про лобізм
0
Читати далі
Українці почали читати суттєво більше
0
Читати далі
У Рівненській ОДА вивчали доцільність публічних закупівель
0
Читати далі