Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного [ ЧАСТИНА 4]

Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного [ ЧАСТИНА 4]
6
Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного [ ЧАСТИНА 4]

Кажуть, що «любви все возрасты покорны» і це, правда. У нашому місті є успішні та багаті холостяки, які десятками років чекають на свою половинку, але знайти так і не вдається. Вони присвятили усе своє життя нашій країні: правосуддю, боротьбі зі злочинністю та корупцією, формуванню чесних законів та рятуванню людей. Одним словом - про майбутнє дбають. На особисте життя у них просто не вистачає часу.

Сайт «ВСЕ» вирішив допомогти найкращим чоловікам нашого міста та запропонувати незаміжнім пані рейтинг холостяків. Шановні чоловіки, коли завдяки нашій публікації майбутня половинка до вас прийде, головне не розгубиться і сказати їй "так".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг відомих та багатих холостяків Рівного. ЧАСТИНА 1

У своїх деклараціях, усі чиновники повинні були вказати не тільки дружин, а і тих, з ким ведуть спільне господарство. У нашому рейтингу чисті, як джерельна вода, самотні холостяки. Це не звичайні, пересічні люди, а ті, хто займає ключові посади в області та має не малі статки. А ви, шановні пані (може й панове), обирайте самі. А з їхньою душею та характером вже потім розберетеся, оскільки життя зараз має пришвидшений темп і на тривалі побачення, у більшості людей, немає часу. Отже, вашій увазі четверта частина рейтингу багатих, розумних, красивих холостяків різної вікової категорії.

Традиційно перше місце у нашому рейтингу посідає найгарніший, наймолодший та без зобов'язань щодо дітей чоловік.

 

Сергій Мерчук

Це начальник управління патрульної поліції в місті Рівному 27-річний Сергій Мерчук. Чоловік родом із Волинської області, де і проживає його родина. Матір поліцейського володіє невеличким будинком у селі Луків, Рожищенського району, Волинської області. Згідно з декларацією у Сергія ж поки, власного житла немає. Але з огляду на його перспективність та гарні показники у праці, цілком ймовірно, що молодий чоловік дослужиться і до генерала та отримає власне житло від Держави. Разом із тим, зважаючи на його фізичні дані та вроду, очевидно знайдеться багато охочий дівчат і із власними квадратними метрами, які б хотіли розділити долю із таким завидним нареченим.

Наразі, через те, що у поліціянта немає власного житла, живе він у своєму кабінеті. А й дійсно, для чого витрачатися на оренду житла, якщо від колишнього начальника ДАІ області, йому залишився комфортабельний кабінет. Адже, як відомо, такі кабінети у великих начальників обладнані таємними кімнатами (вхід до яких, зазвичай, через шафу). Очевидно там є і душова кабіна й усе необхідне для життя. А в управлінні патрульної поліції є ще й столова. Тому, цілком логічно Сергій Мерчук обрав місцем свого проживання власний кабінет і насамкінець начальник завжди присутній на роботі, що у вищезазначеній професії – важливо.

ВІДЕО ТБ Рівне-1: Як живе очільник Рівненської поліції

Сергій Мерчук колишній АТОвець, боєць батальйону "Азов" із псевдо "Звіробій". Хлопець відважний воїн та щирий патріот. Його посмішка уже звела з розуму багатьох Волинських дівчат (принаймні у коментарях до публікацій про нього у місцевих ЗМІ) і очевидно, що те саме, може статися у Рівному…

 

Фото з його сторінки у Фейсбук

А далі про ще приємніше. У 2016 році, у поліціянта суттєво підвищився заробіток. Згідно з декларацією він заробив 183 661 гривень - це понад 15 000  щомісяця. Окрім того, на банківських рахунках у нього зберігається 145 283 гривні. У червні 2015 року в нього був автомобіль, який на момент покупки коштував 130 000 гривень. Очевидно він його продав, а кошти поклав на картковий рахунок.
Отже, дівчата, якщо ви захочете познайомитися з молодим, вродливим, успішним Сергієм Мерчуком, рекомендуємо не порушувати громадського порядку ніколи. Начальник патрульної поліції Рівного принциповий чоловік і скоріше за все, не простить вам цього навіть, якщо ви дуже вродлива дівчина. Спробуйте просто звернутися до нього по допомогу чи пораду, бо він вміє та любить бути потрібним. Його сторінка у Фейсбук – пишіть.


Володимир Ковальчук

Наступний у нашому рейтингу це екс-голова Рівненської обласної ради, а нині депутат обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка - Володимир Ковальчук. У чоловіка також, як і у Сергія Мерчука, немає дітей, але він не такий вродливий та і трішки старший тому, рішенням редакції, ми віддали йому друге, але від того не менш почесне місце. Хоча… щодо зовнішності (та, власне, усього іншого у житті) у кожного свої смаки. Отже, читайте, дивіться фото, робіть висновки, обирайте та пишіть йому у Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг відомих та багагатих холостячок Рівного. Частина 3

35-річний Володимир Ковальчук народився у місті Здолбунів. Чоловік займається серйозним спортом у якому здобув чималі успіхи й навіть став віце-президентом Федерації шахів України. Втім грає депутат не тільки у шахи, але захоплюється тенісом та футболом. Навіть більше, у 2009 році нагороджений почесною грамотою Рівненської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Рівненщині. Про одночасний сеанс одноразової гри на 36 дошках розповідати не станемо, бо він і сам любить цим похизуватися. Нехай краще тут це лишиться загадкою, а потім самі запитаєте, бо якщо ми про все напишемо, то вам не залишиться про що говорити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг багатих і відомих холостяків Рівного. Частина 2

Депутат є лейтенант запасу повітряно-десантних військ, а пізніше навіть генералом став… Генерал-осавул українського козацтва та член-кореспондент Всеукраїнської академії культурної спадщини українського козацтва. Каже, що вільно володіє англійською мовою. Має вищу освіту. Закінчив Національний університет водного господарства та природокористування за спеціальністю «економіка підприємства».
Володимир Ковальчук пробував себе і в трохи більшій політиці, за межами нашої області - був помічником-консультантом народного депутата України Сергія Рибалка.

Про внутрішній світ ми поговорили, а тепер перейдемо до матеріальних переваг.

У Володимира Ковальчука у місті Здолбунів є квартира 48,1 м², очевидно двокімнатна. Отже, для початку, поки не народяться діти буде де пожити. А там, можна продати свої частки у трьох земельних ділянках, якими він володіє з кимось на половину: 1998, 438 та 991 м² у селі Здовбиця. Або ж на одній із них побудувати будинок.

 


Їздить депутат на автомобілі «Skoda super B» 2012 року випуску, який придбав у 2015 році всього за 50 000 гривень, нині ж така коштує від 300 000 гривень. До слова, кажуть, що Володимир не вміє водити авто, отож має і власного водія. Тому, якщо ви оберете для себе саме цього чоловіка – біжіть в автошколу, адже маючи водійські права, ви суттєво зекономите сімейний бюджет. Працюючи у Рівненській області раді, у 2016 році, Володимир Ковальчук заробив не багато, всього 44 372 гривень - це трохи менш ніж чотири тисяч гривень у місяць. Сподіваємося, що у цьому році, його статки суттєво збільшилися після скандалу пов’язаного зі зняттям його з посади голови Рівнеоблради, адже після того, він став популярним та пізнаваним у «великій» політиці нашої області. Є і хороша новина. У депутата є чималенька сума доларів – 20 000 та готівкових коштів – 100 000. Де він їх взяв, у декларації не вказано, але, як сам розповідав на одній із прес-конференцій – має хороших друзів, які йому допомагають.

Третє місце у рейтингу посідає теж депутат-радикал, бо якось так сталося, що їх, тобто неодружених, на Рівненщині в обласній та міській радах чимало. Приміром, на четвертому місці у нас буде теж депутат від Радикальної партії Олега Ляшка, але про нього пізніше.

 

Володимир Кудрін

Отже, знайомтеся – Володимир Кудрін, 32 роки. Задекларованих дітей немає. Окрім того, що працює на громадських засадах депутатом Рівненської міської ради, також є і помічником-консультантом народного депутата України Андрія Лозового та приватним підприємцем.
Володимир Кудрін розумний та симпатичний чоловік. У нас в рейтингу він міг би бути й на першому місці, аби не історія пов’язана із хабарем, в яку він втрапив нещодавно. Втім ми не хочемо вірити і вам не радимо.



Отже, депутат має дві повних вищих освіти у галузях знань: механічна інженерія (НУВГП) й управління та адміністрування (МЕГУ). Пройшов курси навчань: «Вища Політична Школа» та «Медійні технології на місцевому рівні». Здобуває третю вищу освіту у національному університеті Острозька академія на юридичному факультеті. Очевидно з ним є про що поговорити у багатьох сферах життя. Очолює громадську організацію «Українська правозахисна група», яку заснував з однодумцями у березні 2015 року.
У Володимира є земельна ділянка у Рівненському районі 1058 м² та четвертина двокімнатної квартири у Рівному. З огляду на те, що він не вказав у декларації людей з якими веде спільне господарство, напевно він у вищезгаданому житлі проживає сам, а отже на перший період часу буде де жити молодому подружжю. А потім розберетеся. Тим більше, що «с милым и рай в шалаше».





Володіє стареньким автомобілем «Форд Транзит» 2005 року випуску, яке придбав у 2015 році. Має корпоративне право на товариство з обмеженою відповідальністю "ЦУР ІНФО". Це агентство, яке займається тим, що робить повний звіт про будь-яку потрібну вам компанію: майно, бізнес-зв"язки, тощо. Отже, якщо ви захочете познайомитися з цим чоловіком то майте на увазі – вас будуть перевіряти професіонали. У 2016 році Володимир Кудрін заробив лише 18 485 гривень. Втім, назбирав трохи доларів – 12 000. Власне це все, принаймні у декларації.




Сергій Свисталюк, фото "Четверта влада"

Ну і четверте, по-радикальному почесне місце посідає депутат Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк. Вибір редакції такий не через те, що він гірший за інших, а просто трішечки старший серед інших. Але разом із тим, не менш цікавий та веселий чоловік. Ну, власне, не тільки молоді дівчата шукають свого щастя у цьому житті. Втім, як подейкують, полюбляє пан Сергій проводити час і з молодими дівчатами, тому ми думаємо, що йому підійдуть усі вікові категорії. Сергію Свисталюку 46 років, але він вже на пенсії, яку отримує щомісяця - 1382 грн. Оскільки дітей не задекларував, то має або повнолітніх дітей, які з ним не проживають, або їх зовсім немає. Втім, зараз це вже і неважливо. У депутата від Радикальної партії Олега Ляшка вища освіта за спеціальністю вчитель історії. З огляду на це, слухати його можна годинами. Проте, більш близькі до нього люди, кажуть, що говорити він може багато і не тільки про історію, втім про таке вже на інших сайтах треба описувати...

 


Отже, проживає Сергій Свисталюк у селі Велика Омеляна. У тому ж селі має чималу ділянку землі – 5010 м² і будує будинок на 96 м². Задекларував лише старенький Форд Сієра 1990 року випуску і той знаходиться лише у його користуванні та належить іншій людині. Втім на картковому рахунку зберігає чималу суму. Працюючи вчителем історії, а перед тим навіть фізруком назбирав аж 55 000 доларів. Готівки зберігає небагато – 42 500 гривень. На цукерки, квіти та кіно – вистачить. Жити є де, автомобіль є, стабільна пенсія також. Що ще для щастя треба? Ну і його профіль у Фейсбук.

P.S. Давно вже відомо, що багатії реєструють цінне майно, часто на своїх коханок, колишніх дружин або їхніх родичів та на пряме запитання можуть сміливо відхреститися мовляв нічого не знаю: «Я не я, й хата не моя»… Тому, можна вважати, вище зазначених холостяків (звичайно не всіх) значно багатшими, ніж вони хочуть здаватися.

6
Таблоїд # Сергій Мерчук # Володимир Кудрін # Володимир Ковальчук # Сергій Свисталюк
Найцікавіші матеріали
Коли застосовують зубний протез метелик і в чому його переваги: розбираємося в технології
0
Читати далі
У мережі вийшов новий трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — у роковини катастрофи на ЧАЕС
0
Читати далі
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
Українці можуть залишатися у ФРН і з недійсним паспортом
0
Читати далі
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
Час Future Perfect Continuous в англійській мові: що потрібно про нього знати
0
Читати далі
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
Перепливли річку, щоб повернутися в Україну: прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону 
0
Читати далі
Чим краще обробити рану: спиртом, йодом, перекисом водню чи хлоргексидином
0
Читати далі
США вкотре довели, що є лідером вільного світу
0
Читати далі
У Рівному відбувся унікальний благодійний бранч «ПроЯвляйся»
0
Читати далі
У Рівненському районі у ДТП загинула пішохідка
0
Читати далі