5 причин обрати елітне житло у Рівному

5 причин обрати елітне житло у Рівному
0
5 причин обрати елітне житло у Рівному

Серед розмаїття новобудов у Рівному "Luxury Square" вигідно вирізняється не тільки індивідуальністю, а й якісним комфортом і статусністю. Ціла низка переваг  житлового комплексу преміум-класу на вулиці Чорновола 89-ж доводить беззаперечний факт – це житло для успішних та забезпечених людей. Тих, хто розуміється на сучасному дизайні, плануванні, зручності та слідує найновішим європейським традиціям у сфері комфортного життя.  Без красивих слів та перебільшень знайдеться одразу п’ять причин придбати квартиру саме у "Luxury Square".

  1. Комфорт, функціональність

"Luxury Square" - це просторі одно-, дво-, трьохкімнатні квартири. Для майбутніх мешканців доступні багато видів планування житла а також всі можливості для подальшого перепланування.  Кожна деталь проекту продумана з урахуванням новітніх вимог до комфорту: стильної архітектури, естетики та повноцінного оснащення житла. Крім того зручною опцією є й можливість облаштування індивідуальних або ж спільних входів в квартири. А для автівок мешканців облаштовані індивідуальні паркомісця. На території комплексу розташований спортивний майданчик "3 в 1" для футболу, волейболу чи баскетболу, дитячий ігровий майданчик,  барбекю-зона. Вже з перших секунд перебування розумієш, що знаходишся у найсучаснішому житловому комплексі з рівнем комфорту життя передових країн Євросоюзу – Швеції, Данії, Норвегії.  Тепер такий рівень доступний і у Рівному.

Забудовник INTER BUD

  1. Новітні технології та безпека

Можна з впевненість сказати - технічних аналогів ЖК «Luxury Square» у місті Рівне - немає. Адже тут  застосовані  ультрасучасні еко-технології будівництва,  аварійна (резервна) система електропостачання, європейський благоустрій, надійні ліфти еліт-класу, автоматизована система моніторингу за будівлею. Це новий для Рівного рівень безпеки у новобудовах. Разом з тим у  «Luxury Square»  застосовані екологічно чисті матеріали та ландшафтний еко-дизайн, які стануть запорукою міцного здоров’я мешканців комплексу.

  1. Зручне розташування

"Luxury Square" на вулиці Чорновола 89-ж споруджений у новому мікрорайоні Рівного.  Який будуть «з нуля» з врахуванням потреб успішних, забезпечених та ділових людей.  До центру міста – лише п’ять хвилин на автомобілі, зовсім близько зручні транспортні розв’язки.

  1. Прекрасні краєвиди

У декількох десятках метрів від "Luxury Square" головна рекреаційна перлина Рівного – озеро Басів Кут з парковою зоною, оздоровчим комплексом та басейном.   У "Luxury Square" вперше в місті комплексно застосована європейська новація лаунж-зона на даху будинку. Сюди входять доступні для мешканців тераси із мальовничими панорамами, барбекю-зони.  Із лаундж-зони відкривається прекрасний краєвид на озеро.

  1. Хороші сусіди

Новий елітний мікрорайон,  де збудований ЖК «Luxury Square», приваблює не тільки технічними будівельними рішеннями, а й атмосферою. Адже мешканцями мікрорайону є забезпечені та успішні у багатьох галузях життя рівняни, відомі не тільки в місті, а й у всій країні.  Приємне сусідство з ними стане запорукою  не тільки успіху, але й статусності такого проживання.

 

Телефон центру продажу – +38 (068) 89-111-89

Електронна адреса – luxurysquare89@gmail.com

Адреса центру продажу – м. Рівне, вул. В’ячеслава Чорновола, 89-ж.

Головний офіс – вул. Курчатова 32а,  +38 (0362) 43-06-41, 43-06-42

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

0
Наука і технології # INTER BETON # купити квартиру Рівне # елітне житло
Читайте також
3879
Олександр Аліксійчук: "Дитячий садок у рідному селі на Здолбунівщині капітально не ремонтували 32 роки"
0
Читати далі
1685
Рівненські джитсери перемогли на Чемпіонаті України (ФОТО)
1 грудня в Києві відбувся заключний етап Чемпіонату України "Ukraine National Challenge 2018". Рівненська команда з 19 борців представила спортсменів в усіх вікових категоріях.
0
Читати далі
1587
Рівненські джитсери привезли в'язку медалей з Луцька (ФОТО)
Вихідними у Луцьку відбувся відкритий турнір Волинської області з бразильського джиу-джитсу серед дітей, юнаків і дорослих.
0
Читати далі
2020
У Рівному на "На Щасливому" дітей розважали пірати
1
Читати далі
2772
11 років успіху та довіри: вітаємо “Inter-Beton BUD” з річницею заснування!
0
Читати далі
1972
Мешканці Ювілейного хочуть переселитися...
0
Читати далі
Найцікавіші матеріали
У Вараші внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст
0
Читати далі
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі