Анощенко "залякав" виконком міськради - у Вараші розпочався розгляд бюджету

Анощенко
0
Анощенко "залякав" виконком міськради - у Вараші розпочався розгляд бюджету

У четвер, 11 січня, депутати розпочали детально розглядати бюджет міста Вараш на 2018 рік. Депутати міської ради скаржаться на саботаж начальників відділів та управлінь виконавчих органів ради, бо, за словами депутата Сергія Денеги, їх залякав мер міста Анощенко:

Сьогодні відбулося перше з трьох засідань, на яких обговорюється програми та бюджет міста Вараш на 2018рік. Були стріми наживо. Вели їх в своїх фб-профілях Julia Kryschuk та Вероника Пилипчук.

Встигнули ми не багато в умовах повного саботажу начальників відділів та управлінь виконавчих органів ради. Вони просто залякані громадянином Анощенком, який під видом міського голови видав "доручення" всьому "виконкому" без його погодження не реагувати на прохання депутатів прийти для обговорення бюджету.

В прямому ефірі начальниця одного з відділів прямо заявила що "він всім нам заборонив".

Не прийшов і директор КП Благоустрій, але всі присутні мали змогу почути про потреби цього підприємства. Розрахунки, надані цим КП, будуть опубліковані на загал. Там можна буде побачити яка зарплата в працівників Благоустроя та інші витрати, які покриваються з міського бюджету.

А ще дали доручення КП Благоустрій зробити розрахунки для вуличного та міжквартального освітлення та освітлення всіх пішоходних переходів щоб бачити загальну потребу в коштах по вирішенню проблеми.

Також вислухали та підтримали звернення підприємців про пониження податків. Обговорили проблеми ОСББ, які потребують фінансування в 2018році. Намітили шляхи і кроки для досягення цілей.

Тимчасово виконуючий обов'язки міського голови повідомила всім про відкриту судову справу про банкрутство КМКП та кроки для недопущення цієї процедури.

0
# Рівненщина # Вараш
Найцікавіші матеріали
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі
Житель Рівненського району за образу співмешканки помстився ударом ножа у живіт
0
Читати далі
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі