На Рівненщині горе-рибалки продовжують порушувати правила рибальства

На Рівненщині горе-рибалки продовжують порушувати правила рибальства
0
На Рівненщині горе-рибалки продовжують порушувати правила рибальства

У період з 7 березня по 13 березня 2019 року інспектори Рівненського рибоохоронного патруля викрили 12 порушень природоохоронного законодавства. Склали 8 протоколів за ч. 3 ст. 85 КУпАП та два протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Крім цього, оформили два безгосподарські акти, згідно яких конфіскували вісім одиниць заборонених знарядь лову. Сума накладених штрафів склала 595 грн. До суду передано вісім справ для притягнення винних осіб до відповідальності.

Для прикладу, восьмого березня на Хріницькому водосховищі поблизу с. Товпижин Демидівського району  виявbkb громадянина, що проводив незаконний вилов водних біоресурсів  сітками. Риби у такий спосіб йому не вдалося впіймати. Своїми діями чоловік порушив статті 27, 52-1, 63 Закону України «Про тваринний світ» та п. 3.15 Правил любительського і спортивного рибальства. На особу складено адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Знаряддя лову вилучено до рішення суду.

Шостого березня 2019 року на телефон «гарячої лінії» Рівненського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від небайдужих громадян про вилов риби у водоймі поблизу с. ІваничіРівненського району забороненим знаряддям лову. Рибоохоронні патрульні одразу виїхали на місце для перевірки повідомлення. В результаті було знайдено безгосподарське майно. Вилучено чотири од. ліскової сітки загальною довжиною близько 200 м. Водних біоресурсів у сітках не виявлено.

12 березня на території Білого озера, поблизу села Рудка Володимирецького району було виявлено та вилучено з водойми чотири сітки, довжиною 100 метрів. В знарядді лову риби не було.

 

З метою попередження порушень у сфері рибоохоронного законодавства працівниками Управління активно ведеться масово-роз’яснювальна робота серед населення області.

Рівненський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись законодавства. У разі виявлення порушення - просимо терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (093) 263-39-32.

0
Кримінал # Рівненщина # рибоохоронний патруль # Горе-рибалки
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі