На Рівненщині зростає харчове виробництво

На Рівненщині зростає харчове виробництво
0
На Рівненщині зростає харчове виробництво

Як повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА з початку року значно зріс обсяг м'ясо-молочної продукції, консервації, ковбаси, печива та борошна. Підприємствам Рівненщини вдалося суттєво наростити виробництво у м'ясній галузі, зокрема, м'яса ВРХ у 4,5 рази,   свинини на 18,5%.

Інтенсивний приріст спостерігається і у молочній галузі. Так, на 70,1% збільшено випуск молока, на  29,6%, – масла та на чверть – кисломолочних продуктів.

Чотирьох разове зростання демонструє ринок виробництва консервованих овочів, а також на третину – ковбасних. На 17% стали виробляти більше печива та борошна.

Загалом, обсяги виробництва продукції збільшили ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПрАТ «Рівне-борошно»,  ДП «Радивилівський КХП» та інші

0
# Рівненщина # Рівненська ОДА # харчова промисловість
Найцікавіші матеріали
На Рівненщині біля військової частини знайшли боєприпаси
0
Читати далі
На Рівненщині під час затримання чоловік вдарив ножем поліцейського
0
Читати далі
Нобелівську премію з літератури отримав угорський письменник
0
Читати далі
Військові після полону отримуватимуть 50 тисяч протягом 3 місяців
0
Читати далі
Українці зможуть розлучатися онлайн
0
Читати далі
У Рівненському районі зник 15-річний хлопець
0
Читати далі
Нобелівську премію з хімії присудили за відкриття, яке може допомогти з очищенням від «вічних хімікатів»
0
Читати далі
«HAPPY.PARK» у Рівному – місце, де дитячі мрії оживають!
0
Читати далі
30 засуджених із Рівненщини приєдналися до лав ЗСУ
0
Читати далі