На Рівненщині зростає харчове виробництво

На Рівненщині зростає харчове виробництво
0
На Рівненщині зростає харчове виробництво

Як повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА з початку року значно зріс обсяг м'ясо-молочної продукції, консервації, ковбаси, печива та борошна. Підприємствам Рівненщини вдалося суттєво наростити виробництво у м'ясній галузі, зокрема, м'яса ВРХ у 4,5 рази,   свинини на 18,5%.

Інтенсивний приріст спостерігається і у молочній галузі. Так, на 70,1% збільшено випуск молока, на  29,6%, – масла та на чверть – кисломолочних продуктів.

Чотирьох разове зростання демонструє ринок виробництва консервованих овочів, а також на третину – ковбасних. На 17% стали виробляти більше печива та борошна.

Загалом, обсяги виробництва продукції збільшили ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПрАТ «Рівне-борошно»,  ДП «Радивилівський КХП» та інші

0
# Рівненщина # Рівненська ОДА # харчова промисловість
Найцікавіші матеріали
У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє неповнолітніх
0
Читати далі
Жительку Рівненщини шахрай ошукав на 300 тисяч гривень
0
Читати далі
Економічне партнерство України з США: про що йдеться
0
Читати далі
Рівненський нардеп Олександр Аліксійчук «Ми ніколи не зловживаємо державними коштами…»
0
Читати далі
Рівненщина відкрила 31 Центр життєстійкості
0
Читати далі
У Рівному на ринку з висоти 4 поверху впав чоловік. Це сталося під час будівництва
0
Читати далі
На Рівненщині викрито групу осіб, які незаконно переправляли військовозобов’язаних за кордон
0
Читати далі
Керівницю однієї з держустанов Рівненської області викрили на хабарі
0
Читати далі
Учні Рівного матимуть додаткові вихідні на Великодні свята
0
Читати далі