На Рівненщині зростає харчове виробництво

На Рівненщині зростає харчове виробництво
0
На Рівненщині зростає харчове виробництво

Як повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА з початку року значно зріс обсяг м'ясо-молочної продукції, консервації, ковбаси, печива та борошна. Підприємствам Рівненщини вдалося суттєво наростити виробництво у м'ясній галузі, зокрема, м'яса ВРХ у 4,5 рази,   свинини на 18,5%.

Інтенсивний приріст спостерігається і у молочній галузі. Так, на 70,1% збільшено випуск молока, на  29,6%, – масла та на чверть – кисломолочних продуктів.

Чотирьох разове зростання демонструє ринок виробництва консервованих овочів, а також на третину – ковбасних. На 17% стали виробляти більше печива та борошна.

Загалом, обсяги виробництва продукції збільшили ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПрАТ «Рівне-борошно»,  ДП «Радивилівський КХП» та інші

0
# Рівненщина # Рівненська ОДА # харчова промисловість
Найцікавіші матеріали
На Рівненщині у пожежі загинуло двоє дітей
0
Читати далі
Понад дві тисячі нетверезих водіїв зафіксували на Рівненщині у 2024 році
0
Читати далі
Судитимуть директора однієї з медустанов Рівного, який завдав збитків на понад 3 мільйони гривень 
0
Читати далі
Поліцейський з Рівненщини загинув на війні, закривши собою двох побратимів
0
Читати далі
Жорстокість у кадрі: що відомо про побиття дівчинки у Білій Церкві
0
Читати далі
На Рівненщині відкрили Центр з обробки металу
0
Читати далі
У Вараші водій збив маму з дитинкою, маля загинуло
0
Читати далі
У Рівненській ОВА провели нараду щодо боротьби з ворожими диверсантами
0
Читати далі
Українські науковці створять 22 розробки вперше за замовленням держави
0
Читати далі