На Рівненщині зростає харчове виробництво

На Рівненщині зростає харчове виробництво
0
На Рівненщині зростає харчове виробництво

Як повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА з початку року значно зріс обсяг м'ясо-молочної продукції, консервації, ковбаси, печива та борошна. Підприємствам Рівненщини вдалося суттєво наростити виробництво у м'ясній галузі, зокрема, м'яса ВРХ у 4,5 рази,   свинини на 18,5%.

Інтенсивний приріст спостерігається і у молочній галузі. Так, на 70,1% збільшено випуск молока, на  29,6%, – масла та на чверть – кисломолочних продуктів.

Чотирьох разове зростання демонструє ринок виробництва консервованих овочів, а також на третину – ковбасних. На 17% стали виробляти більше печива та борошна.

Загалом, обсяги виробництва продукції збільшили ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПрАТ «Рівне-борошно»,  ДП «Радивилівський КХП» та інші

0
# Рівненщина # Рівненська ОДА # харчова промисловість
Найцікавіші матеріали
На Рівненщині відбувся День партнерства до Дня Європи
0
Читати далі
У Рівному внаслідок ДТП постраждали двоє осіб
0
Читати далі
В Україні зросте вартість контрактного навчання у вишах
0
Читати далі
Вентилятори – недорогий порятунок від літньої спеки
0
Читати далі
СБУ затримала агентів фсб, які готували нові удари рф по Київщині та Рівненщині
0
Читати далі
Начальнику Рівненського ТЦК працівники ДБР повідомили нову підозру
0
Читати далі
Поліцейські встановлюють осіб, які у Дубенському районі пошкодили могили захисників України
0
Читати далі
За державну зраду та підготовку диверсії в Сарнах судитимуть жителя Львівщини
0
Читати далі
Обставини інциденту у Рівному між учителем та ученицею встановлено
0
Читати далі