Найактивніший голова ОТГ на Рівненщині публічно відмовився підтримати Вознюка на виборах

Найактивніший голова ОТГ на Рівненщині публічно відмовився підтримати Вознюка на виборах
2
Найактивніший голова ОТГ на Рівненщині публічно відмовився підтримати Вознюка на виборах

Днями на сторінці голови Олександрійської ОТГ Миколи Шустова з`явився пост-звернення до кандидата у народні депутати по виборчому окрузі  №153 Юрія Вознюка. Пан Микола публічно відмовив чинному нардепу в підтримці кандидатури на Парламентських виборах. 

За словами Миколи Шустова, близьке оточення нардепа створювало й продовжує створювати перешкоди для Олександрійської ОТГ. Друзі Юрія Вознюка скрізь призначають "своїх" людей, які під час прийняття бюджету ОТГ на 2019 рік подали необгрунтовані потреби, майже удвічі завищенні, для Олександрійського і Кустинського ліцеїв, чим власне, ввели в оману всіх, зокрема, і депутатів ОТГ.

Як підкреслим голова Олександрійської ОТГ, він розуміє, що перекрив "канал" нецільового використання бюджетних коштів. Саме мотивуючись цим, на думку Шустова він не має морального права підтримувати Вознюка на виборах.

"Шановний Юрій Володимирович! Ви вже двічі просили мене публічно підтримати Вас, як кандидата у народні депутати України. Я Вам двічі відмовляв. Ви хотіли почути причину, я Вам пообіцяв, що пізніше скажу, оскільки під час урочистостей в ОТГ не було можливості це обговорити...
Вас, особисто, я поважаю, але не поважаю окреме Ваше близьке оточення, до якого маю великий сумнів щодо їх порядності!!!
Я думаю Ви прекрасно розумієте, що мова йде про осіб, які публічно підтримують Вас, а Ви завжди підтримуєте їх - голова Рівненської РДА В. Пилипчук та начальник відділу освіти Рівненської РДА О. Набочук.
Оскільки, саме вони створювали і створюють всі можливі перешкоди для Олександрійської ОТГ. 
Не буду згадувати наш виборчий ОТГшний процес і процес передачі всього комунального майна з району в ОТГ, згадую лише те, що відбувається останніми місяцями. 
Згадані особи, ще минулого року призначили директорами шкіл Олександрії і Кустина "своїх людей", ввели там також "своїх" бухгалтерів з метою "освоєння" коштів на власний розсуд і без будь-яких обгрунтувань. Таким чином, під час прийняття бюджету ОТГ на 2019 рік, директори цих шкіл подали необгрунтовані потреби, майже удвічі завищенні, для Олександрійського і Кустинського ліцеїв, тим самим, ввели в оману всіх, зокрема, і депутатів ОТГ. Ми не могли не прийняти бюджет для шкіл, оскільки питання стояло - зарплата вчителів тощо...
Але після проведеного нами аудиту - все з'ясувалося і були внесені відповідні зміни!!! Невдоволенню "сценаристів" не було меж!!! Відразу з'явилися замовні матеріали, типу "Шустов забрав зі шкіл кошти собі на премії...". Хоча премії були затверджені ще на перших сесіях ОТГ минулого року, і в мене особисто, премія не більша ніж в моїх колег - голів ОТГ.
Але ж я їх розумію, ми перекрили їм "канал" нецільового використання бюджетних коштів...!!!
Ще цікава історія щодо коштів державного бюджету (майже 1 млн грн), зекономлених з освітньої субвенції всіх шкіл ОТГ, направлених де-юре через районний бюджет на ОТГ (утеплення фасаду Кустинського ліцею) ще 5 березня 2019 року, але де-факто їх до цього часу ще у нас немає, тим самим блокується вся робота. 
А все тому, що я не дозволяю "відмивати" бюджетні кошти!!!
І в мене є до Вас зустрічне питання, чи Ви знаєте про це все?! Якщо так, то мені дивне Ваше прохання про підтримку...
Якщо ні, то у Вас мають бути питання до цих осіб... 
Тому, я не маю морального права Вас підтримувати!
Ви запитаєте, чому це все публічно? Так Ваші особи мене "тролять" публічно, та і Ви надаєте перевагу публічності. 
Нехай переможе Порядність і Справедливість!!" - пише Микола Шустов.

 

 

2
Політика # Рівненщина # Юрій Вознюк # Микола Шустов # вибори 2019
Найцікавіші матеріали
Вентиляційні системи: яке їхнє значення для житлових помешкань та з якого обладнання складаються
0
Читати далі
У Рівненському районі унаслідок ДТП загинув житель Львівщини
0
Читати далі
У Японії відхилили пропозицію відкрити заклад української кухні
0
Читати далі
На Рівненщині достроково закінчують опалювальний сезон
0
Читати далі
На Рівненщині судитимуть чоловіка, який залишив під дверима журналіста поховальний вінок
0
Читати далі
Жителя Сарненського району є за смертельне побиття односельця, засуджено
0
Читати далі
У річці на Рівненщині виявили тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим
0
Читати далі
Японія подарувала Рівненщині екскаватори
0
Читати далі
У 5 громадах Рівненщини виготовлятимуть паспорти у ЦНАПах
0
Читати далі