Свавілля енергетиків чи наклеп на Рівнеобленерго?

Свавілля енергетиків чи наклеп на Рівнеобленерго?
0
Свавілля енергетиків чи наклеп на Рівнеобленерго?

Йдеться про статтю у інтернет виданні Здолбунів ком від 02 січня, яка почалась зі слів "Новий рік для частини мешканців району розпочався з традиційного і нічим не вмотивованого виключення електроенергії... Сьогодні вранці, 01 січня 2018 року, Рівнеобленерго привітало жителів кількох сіл Здолбунівського району в оригінальний спосіб, вимкнувши електроенергію на 20 хвилин. Нагадали називається про своє існування, показали (у вихідний день, ледь не в Новорічну ніч) хто тут головний і від кого всі-всі напряму залежать."

«Розгромна» стаття про Рівнеобленерго виявилася ознакою повної непрофесійності, як зазначила помічник голови правління з внутрішніх та зовнішніх комунікацій ПрАТ "Рівнеобленерго" Алла Ліхачова в офіційній заяві:

Неперевірена інформація у інтернет виданні «Здолбунів.ком» виявилася мильною бульбашкою. Вже вкотре ПрАТ «Рівнеобленерго» звертається до журналістів з проханням перевіряти інформацію і звертатися за коментарем до енергетиків перед тим як друкувати дані із соцмереж або з джерел, що викликають сумнів.

Так у статті без авторства від 02.01.2018 було висунуто звинувачення у ніби то «невмотивованому відключенні електроенергії» з боку «Рівнеобленерго» у кількох селах Здолбунівського району 1 січня 2018 року. При цьому невідомий автор дозволяє собі вживання образливих епітетів, перекручування інформації та упереджене висвітлення теми.

Між тим, повідомляємо, що ПрАТ «Рівнеобленерго» не здійснювало жодних планових відключень 1 січня 2018 року, які невідомий автор назвав «привітанням в ориґінальний спосіб».

Насправді ж вимкнення електроенергії було здійснене на вимогу чергового ДСНС України в Рівненській області для гасіння пожежі у с. Здовбиця.

Повідомляємо, що о 9.02 1 січня було відключено повітряну лінію 10 кВ – 83/16 «Рибгосп», до якої заживлені мешканці сіл Ільпінь, Богдашів та частково Здовбиця.

Вже о 9.21 електропостачання було відновлене згідно з дозволом чергового ДСНС.

Використовуючи лексику «Здолбунів.ком» зауважимо: невже читачі цього видання і в подальшому будуть терпіти таку зневагу до себе і читати неперевірену інформацію у медіа, що боїться оприлюднити імена авторів статей?

Зважаючи на це, вважаємо зайвим коментувати решту неправдивих даних про ПрАТ «Рівнеобленерго», висвітлених у статті.

Водночас, завжди відкриті для ЗМІ та готові надавати інформацію щодо тієї чи іншої конкретної ситуації, пов’язаної з електропостачанням у Рівненській області.

0
# Рівненщина # Рівнеобленерго
Найцікавіші матеріали
У застосунку «Резерв+» може з'явитися направлення на ВЛК
0
Читати далі
У Рівному неповнолітні на самокаті врізалися в авто
0
Читати далі
У Вараші внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст
0
Читати далі
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі