Троє Рівненських чемпіонів поїдуть битися до Одеси

Троє Рівненських чемпіонів поїдуть битися до Одеси
0
Троє Рівненських чемпіонів поїдуть битися до Одеси

Одразу три рівненські бійці будуть представляти наше місто у м. Ізмаїл на боях ліги «Real fight promotion» .

«Супер бій» проведе  рівненська зірка «боїв у клітці» Павло Демиденко, який є чемпіоном ліги «Real fight promotion» у ваговій категорії 61.2 кг. Хлопець битиметься після довгої реабілітації, яку мусив провести  через  погіршений стан здоров’я. Його суперником стане Олексій Поліщук з Кременчуга який є призером чемпіонату світу із змішаних єдиноборств і переважає Павла у вазі близько десяти кілограм.

До слова, виступи рівнянина Павла Демиденка на такому високому професійному рівні є можливими, зокрема, і завдяки Житловому комплексу «На Щасливому», який вже не вперше є головним спонсором рівненського спортсмена. Більше того, ЖК «На Щасливому» постійно підтримує активну молодь Рівного, а також завжди піклується та допомагає фінансово розвитку молодих спортсменів та спорту у місті загалом.

Крім того, свій третій професійний бій у ваговій категорії 70 кг дасть Павло Сивіцький, який провів три бої поспіль і  став абсолютним переможцем гран-прі у Рівному  на чемпіонаті «West fight 26 colosseum». Його суперником стане не менш досвідчений Одесит Сергій Русінко, який є чемпіоном Європи з бойового самбо та проведе свій 5-тий професійний бій  у октагоні.

Не менш складним цей вечір буде і у рівнянина Андрія Хохлова, якому доведеться провести аж три бої за вечір у ваговій категорії 61.2 кг . Одразу  8 учасників будуть брати участь у гран-прі  цього турніру. Хлопець запам’ятався рівненському глядачу своєю швидкою двоххвилинною перемогою у  головному бою вечора чемпіонату «Step to top 4»

Справжня «Сантабарбара» може розгорнутися, якщо Андрій Хохлов переможе у гран-прі. Тоді йому доведеться битися зі своїм другом та одноклубником Павлом Демиденком за пояс чемпіона ліги «Real fight promotion» у ваговій категорії 61.2 кг.

Захищати честь Рівного хлопці будуть вже 21 квітня у Ізмаїлі о 19:00. Трансляцію боїв рівняни зможуть побачити на телеканалі «XSPORT».

0
Наука і технології Спорт # Рівненщина # спорт # Павло Демиденко # Андрій Хохлов # ЖК «На Щасливому» # Павло Сивіцький # бої ліги «Real fight promotion»
Найцікавіші матеріали
У Рівному затримали наркозбувача
0
Читати далі
Ремонт набережної, реконструкція котельні й портативний РЕБ: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині працівниця лікарні за хабарі продовжувала довідки про інвалідність
0
Читати далі
«Укрпошта» анонсувала нову марку із серії «русскій воєнний корабль … !»
0
Читати далі
Деякі партнери вже надали Україні зброю з дозволом бити по об'єктах у росії
0
Читати далі
У Сарненському районі загинув мотоцикліст
0
Читати далі
Естонський депутат, який на велосипеді збирає гроші на ЗСУ, завітав на Рівненщину
0
Читати далі
Види кредитів для бізнесу
0
Читати далі
Україна відступить від зобов'язань у межах Європейської конвенції з прав людини
0
Читати далі