У Грушвиці Першій через вантажівки почала руйнуватись дорога?

У Грушвиці Першій через вантажівки почала руйнуватись дорога?
0
  • У Грушвиці Першій через вантажівки почала руйнуватись дорога?
  • У Грушвиці Першій через вантажівки почала руйнуватись дорога?
  • У Грушвиці Першій через вантажівки почала руйнуватись дорога?

 У селі Грушвиця Перша, що на Рівненщині, за словами місцевих селян, через проїзд великогабаритного транспорту вулицями Центральната та Першотравнева серйозно пошкоджена дорога. Люди збентежені, адже вона не так давно була прокладена, та вже почала руйнуватися. Обабіч неї почали розшаровуватись і відколюватися шматки дорожнього покладу та пішли тріщини.

 

Варто зазначити, руйнуватися почали і тротуари.

 

Одні стверджують, що це наслідки погано виконаних робіт, тобто дорога сама була виконана не якісно, не за технологіями і неправильно. Інші ж, почали посилатися на те, що сільські дороги просто не розраховані на вантажний габаритний транспорт, який останнім часом часто став ними проїжджати. І вина цьому всьому - Патрульна поліція Рівного, яка мала би працювати на цьому участку дороги та контролювати рух фур, що їздять забороненими для такого транспорту дорогами аби об’їхати місце де часто стаються ДТП. Тобто щоб не чекати, фури роблять об‘їзд селищем. 

 

Як прокоментував Антон Крук кервівник відділу комунікації Нацполіції в Рівненській області,

- «По перше, була перекрита міжнародна траса, якщо вона перекрита більше 12 годин - це вже надзвичайна ситуація регіонального рівня. Тому на момент коли фура перекривала проїжджу частину, патрульні організували об‘їзд найближчими шляхами можливий. Якби вони цього не зробили, то транспортні засоби тоді б накопичились в дуже великій кількості, бо загалом там роботи по звільненню проїжджої частини, щоб відновити рух, вони тривали напевне годин 4-5. Тому цілком правомірні і адекватні в залежності від цієї ситуації дії. Тобто патрульна поліція Рівного зробила, те, що мала зробити - вона організувала об‘їзд і забезпечила безпеку учасників руху на місці ДТП.

Варто зазначити, саме на тій частині дороги при в’їзді до села, часто стаються ДТП. Неодноразово заступник голови Рівнеоблради, по сумісництву депутат цього округу Сергій Свисталюк, на чолі з депутатом Рівненської міської ради Романом Стасюком звертались щодо аварійності цієї ділянки до Служби автомобільних доріг Рівненської області. Щоправда реакції поки що не було від них жодної.

Як прокоментував нам депутат Роман Стасюк, щодо ситуації з дорогою, який є мешканцем села Грушвиця Перша,  

- "Була біда на трасі. На Паску ДТП. Машини поїхали через село коли піднімали фуру, яка перекрила дорогу. Другий раз потік автомобілів був в рази більший. Висновки будуть зроблені. Зараз проводим консультації з різними службами, радами та адміністраціями. Мета - відновити".

Варто зазначити, водій легковика, що потрапив у ДТП поблизу Грушвиці -  помер у лікарні. Читати: http://vse.rv.ua/article/pomer-hlopec-so-postrazdav-u-dtp-poblizu-grusvici.html

0
Наука і технології # Рівненщина # Грушвиця Перша # зруйнована дорога
Найцікавіші матеріали
Легковий автомобіль, ремонт приміщення ЦНАПу та ліфтів у Рівному: які тендери проводять громади Рівненщини
0
Читати далі
На Рівненщині затримано правоохоронця, який налагодив схеми уникнення мобілізації
0
Читати далі
росія навряд чи спроможна захопити Харків без додаткових сил, але прагне заволодіти Вовчанськом
0
Читати далі
Чи потрібно українським дітям за кордоном ходити у дві школи: відповідь МОН
0
Читати далі
На Рівненщині затримали агента фсб, який готував ракетні удари по області
0
Читати далі
Спортсмен з Рівненщини здобув дві нагороди на чемпіонаті Європи.
0
Читати далі
На Рівненщині трирічний хлопчик випав із вікна
0
Читати далі
Чи будуть введені обмеження електропостачання в Україні
0
Читати далі
В Обарові відремонтують амбулаторію, а в Сарнах - дорогу
0
Читати далі